• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

05.05.2023

15:57

OVE ZVEZDE SU ODBILE DA NASTUPE NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA! Bez blama ISPALILI PRESTOLONASLEDNIKA!

EPAIMAGES

Showbiz

OVE ZVEZDE SU ODBILE DA NASTUPE NA KRUNISANJU KRALJA ČARLSA! Bez blama ISPALILI PRESTOLONASLEDNIKA!

Podeli vest

Krunisanje kralja Čarlsa III najavljeno je za subotu, 6. maj, a u sklopu ceremonije nasupiće Kejti Peri i Lajonel Riči, no oni nisu bili prvi izbor palate, s obzirom da su mnogi pre njih odbili da uveličaju ovaj veliki događaj za Ujedinjeno Kraljevstvo.

Krunisanje kralja Čarlsa veliki je događaj za kraljevsku porodicu i Ujedinjeno Kraljevstvo, zbog čega je iznenađujuće da su neke britanske pevačke zvezde odbile da nastupe na trodnevnom događanju.

Bakingamska palata je potvrdila da će veliki krunidbeni koncert 7. maja, dan nakon ceremonije u Vestminsterskoj opatiji, voditi Kejti Peri i Lajonel Riči, no trebalo je vremena da se potvrdi popis. Ove zvezde odbile su da nastupe tokom vikenda Čarslovog krunisanja.

Elton Džon

Foto: EPAIMAGES

Elton Džon

On je dugogodišnji prijatelj kraljevske porodice, te je bio vrlo blizak s princezom Dajanom i kraljicom Elizabetom II. Čak je odao počast Elizabeti na svom koncertu u Torontu nakon kraljičine smrti 8. septembra 2022. godine. 

Prisustvovao je i venčanju princa Viliama i Kejt 2011. te je nastupao na ručku nakon venčanja princa Harija i Megan 2018. godine. Prijatelj je s Čarslom i Camilom, no morao je da odbije nastup zbog pretrpanog rasporeda. Naime, pevač je trenutno na turneji i večeras, dan pre krunisanja, peva u Hamburgu u Nemačkoj.

Spajs Girls

Foto: EPAIMAGES

"Spice Girls"

Uprkos glasinama da će se "Spice Girls" ponovo okupiti za krunidbeni koncert, objavljeno je da do toga ipak neće doći. 

Adel

Foto: EPAIMAGES

Adel

I ona je odbila da nastupi, a razlog nije objavljen. Međutim, Adel je navodno odustala i od nastupa na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II prošle godine, zbog problema s gustim rasporedom.

Harry Styles

Foto: Reuters

Hari Stajls

Ni on nije nastupao na kraljičinom platinastom jubileju prošle godine, iako je rečeno da će upravo on pevati, a odbio je i poziv za nastup na krunisanju. Odbio je da kaže zašto.

Robi Vilijams

Foto: EPAIMAGES

Robi Vilijams

Kada je kraljica Elizabeta II preminula prošle godine, pevač joj je posvetio emotivnu objavu.

- Uistinu sam tužan zbog smrti njenog veličanstva, kraljice Elizabete II. Predstavljala je Britaniju širom sveta sa staloženošću i snagom - moje misli su s kraljevskom porodicom i svima koji su je voleli - napisao je tada.

Njegov tim takođe je odbio da komentariše njegovo odbijanje nastupa na krunisanju.

Ko će nastupati?

Foto: AP/Jordan Staruss

Kejti Peri

Kejti Peri i Lajnoel Riči predvodiće koncert. Nastupiće i Andrea Bočeli, Brajan Terfel, "Take That", Freja Ridings i Aleksiz Frenč.

Foto: EPAIMAGES

Lajonel Riči

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija