• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.05.2023

20:45

PLAŠILI SU GA SE I ISMEJAVALI! ZBOG NJEGOVE TUŽNE PRIČE PLAKAO JE CEO SVET! Ovako sada izgleda dečak iz čuvenog filma! (FOTO)

youtube/printscreen Icyapples Entertainment

Showbiz

PLAŠILI SU GA SE I ISMEJAVALI! ZBOG NJEGOVE TUŽNE PRIČE PLAKAO JE CEO SVET! Ovako sada izgleda dečak iz čuvenog filma! (FOTO)

Podeli vest

Šesnaestogodišnji Džejkob Tremblej, iako je veoma mlad, osvojio je srca publike širom sveta zapaženim ulogama u brojnim filmskim ostvarenjima.

Nakon što se pojavio u nizu reklama, na filmu je debitovao u ostvarenju "Štrumpfovi 2", kada je imao samo sedam godina.

Ipak, najviše pažnje privukao je ulogom u filmu "Čudo" iz 2017. godine sa Ovenom Vilsonom i Džulijom Roberts u glavnim ulogama.

U pitanju je dirljiva priča o Augustusu Pulmanu, desetogodišnjem dečaku sa teškim genetkim poremećajem zbog kog ima unakaženo lice. Augustus je imao čak 28 operacija, te nije bio u mogućnosti ni da redovno pohađa školu.

Foto: youtube/printscreen Icyapples Entertainment

Džejkob u filmu "Čudo"

Kada je napunio 10 godina, roditelji ga ipak upisuju u školu i tada kreću razni strahovi, neprimereni komentari koje dečak dobija od drugara i brojna poniženja.

Tremblej se odlično snašao u ovoj ulozi, te je za nju dobio i brojne nagrade.

Pored ovoga, Džejkoba smo gledali i u filmskim i televizijskim ostvarenjima kao što su „Soba“, "Predator", "Dr Sleep", "Američki tata", "Životinje" i drugim, a sada se pojavljuje i u najnovijoj verziji "Male sirene" koja je nedavno imala premijeru u Los Anđelesu. On je tu pozajmio glas Flanderu.

Džejkob Tremblej se dosta promenio od perioda kada je glumio u filmovima "Soba" i "Čudo" po kojima ga publika najbolje pamti, te su mnogi komentarisali da nikada ne bi pogodili da se radi o istom dečaku.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17