• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2019

10:25

SOS ZA LJUBAV! Natasa Bekvalac slavi 20 godina rada koncertom u Areni!

Estrada

SOS ZA LJUBAV! Natasa Bekvalac slavi 20 godina rada koncertom u Areni!

Podeli vest

Od prvog pojavljivanja na festivalu u Herceg Novom sa numerom 'Laži me', do najnovije pesme 'Muško više ne mogu', prošlo je dve decenije...

Brojni hitovi kao što su 'Nikotin', 'Mala plava', 'Dođi mami', 'Ponovo', 'Mali signali'... ređali su se u međuvremenu, a svi oni biće deo spektakularnog koncerta 14. februara u Štark Areni, kojim će Nataša Bekvalac proslaviti 20 godina muzičkog rada.

KAJA ĆE PREDSTAVLJATI SRBIJU NA EUROSONGU? Pevačica sve otkrila na Instagramu

Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora koncertom u najvećoj hali na Balkanu želi da pomeri svoje granice ali i da prikaže scensko muzički spektakl kakav do sada nije viđen u našoj zemlji.

Foto: PR/Plakat/Koncert

Nataša je okupila tim najpriznatijih profesionalaca - reditelja, scenografa, koreografa koji su u saradnji sa najboljim producentima osmislili dvoipočasovni spektakl koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svaka pesma biće u potpuno novom aranžmanu, a ceo repertoar kreiran je tako da nema predaha.

RASPRODATE KARTE! Čola zakazao još jedan beogradski koncert!

- Sada sam konačno spremna za nešto što će definitivno biti prekretnica u mojoj karijeri i mom životu. Pre samo godinu dana bila sam na emotivnom dnu, imala sam utisak da nema mračnijih dana od tih i da nema izgleda da će svetlost ikada doći. Kada jednom snaga počne da se vraća, kad jednom počnete polako da ustajete i pravite nove korake - taj proces nema kraja - rekla je Nataša i dodala:

Foto: PR/Foto: Miloš Nadaždin

- Svaki dan snaga je sve veća i svaki dan je sunce sve jače. Iz te snage sam donela odluku, iz te ljubavi stvaram nešto što želim da ostane i traje zauvek. Neće to biti koncert. To će biti veče koje želim da svako upamti kao jedan od najlepših trenutaka u životu. Zato sam odlučila da angažujem najveće profesionalce u poslu i da zajedno pošaljemo poruku - pronađi ljubav, spasi ljubav, SOS za ljubav.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

COPYMODIFY CODE



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija