• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/blic.rs/informer.rs

24.11.2019

08:47 >> 08:48

DANAS JE SVADBA DECENIJE! Bogdana i Veljko će izreći sudbonosno DA, a EVO KO IH JE SPOJIO!

Estrada

DANAS JE SVADBA DECENIJE! Bogdana i Veljko će izreći sudbonosno DA, a EVO KO IH JE SPOJIO!

Podeli vest

Danas je svadba decenije, Veljko Ražnatović, sin naše najveće folk dive Svetalne Cece Ražnatović, zajedno sa Bogdanom Rodić će stati na ludi kamen. Velelepno venčanje uveličaće mnogobrojni prijatelji, porodica i javne ličnosti, a danima se pažljivo pripremaju svi detalji za ovo gala slavlje

Veljko je u više navrata istakao da je siguran da je Bogdana prava devojka za njega, a malo ko zna da je ova lepa trudnica imala uspešnu košarkašku karijeru.

Foto: printscreen instagram

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

DRVO ŽIVOTA I ZLATNA SLOVA! Evo kako izgleda POZIVNICA za svadbu decenije! (FOTO/VIDEO)

Nakon toga, 2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević. Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik, prenosi "Kurir". Nosila je dres sa brojem 17.

Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

VRELA ATMOSFERA U DOMU RAŽNATOVIĆA! Kumovi stigli, Lidija pije DIREKTNO IZ FLAŠE! (FOTO)

Malo je poznato da je Veljkova verenica zaposlena i prijavljena u firmi svojih roditelja DB "Rodić" u Titelu. Bogdana je zaposlena u svojoj struci i zadužena je za finansije.

- Bogdana je završila Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a njene starije sestre su fakultetski obrazovane. Najstarija Bojana je završila pravni fakultet, a Nataša menadžment u medijima - otkriva za "Blic" bliska prijateljica porodice Rodić.

Foto: Informer DN

Inače, Veljkova i Bogdanina ljubavna priča počela je zahvaljujući Anastasiji koja je bila provodadžija. Cecina naslednica se druži sa Bogdaninom najstarijom sestrom Natašom i čim je upoznala Veljkovu sadašnju verenicu shvatila je da bi njen brat i ona bili idealan par. Upoznala ih je, a kako se kasnije ispostavilo, njena procena je bila pun pogodak, te će Veljko i Bogdana danas svoju ljubav krunisati brakom.

BOGDANA VEČERAS u svoju kuću donosi nešto što SRBIJA NIJE VIDELA od 1995. godine! (FOTO/VIDEO)

Za svadbu je sve spremno, mladenačka torta će biti teška čak 70 kilograma i seći će je mačem, a Cecina prija je spremila poseban poklon za svadbu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija