• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2020

15:47

ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ POZLILO! Cecina ćerka završila na infuziji - evo šta joj se dogodila za vreme PRAZNIKA! (FOTO)

Estrada

ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ POZLILO! Cecina ćerka završila na infuziji - evo šta joj se dogodila za vreme PRAZNIKA! (FOTO)

Podeli vest

Fanovi joj pružaju podršku da što pre bude bolje

Cecina ćerka, Anastasija Ražnatović, nakon svih praznika završila je na infuziji.

KAKVA MAŠINA! Ceca kupila Anastasiji KOLA, a još nije ni položila VOZAČKI! Pukla OZBILJNU SUMU, kad vidite KAKO izgleda... BOMBA (FOTO)

SNIMAK ŠOKIRAO JAVNOST! Cobi i Darko Lazić URINIRALI PO AERODROMU - Sirotinjo, je*emo vas u usta! Psovke i bahato ponašanje (FOTO)

Ona je za doček 2020. bila sa društvom i dečkom na Kopaoniku, gde su joj se nešto kasnije pridružili i brat sa suprugom Bogdanom, a uprkos dobrom provodu izgleda da su joj niske temperature uticale na zdravlje zbog čega je danas završila u bolnici.

Foto: Informer

NATAŠA ŠOKIRALA ODGOVOROM! Pitali smo je šta bi poželela BIVŠEM u 2020. godini - Progutala knedlu i u kameru rekla... (HIT VIDEO)

Mlada pevačica je zabrinula sve, kada je dan posle Božića putem Instagrama otkrila da ima temperaturu i da je trese groznica.

IMALA SAM SE*S ZA JEDNU NOĆ! Luna Đogani otvoreno o ljubavi, drogama i samoubistvu, a ono što je rekla o ABORTUSU će vas ŠOKIRATI!

Foto: Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Nadajmo se da nije ništa ozbiljno i da je u pitanju samo prehlada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija