• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

14.01.2020

14:51

OGLASILA SE GOCA ŠAULIĆ POVODOM NESTANKA ŠABANOVOG UBICE! Evo kakvu KAZNU očekuje, sud zna gde je TURČIN?

Estrada

OGLASILA SE GOCA ŠAULIĆ POVODOM NESTANKA ŠABANOVOG UBICE! Evo kakvu KAZNU očekuje, sud zna gde je TURČIN?

Podeli vest

Goca Šaulić tvrdi da sud u Nemačkoj zna gde se nalazi ubica njenog muža Šabana Alsin Levent i da će proces protiv njega biti uskoro pokrenut!

Ona je reagovala na pisanje nemačkih medija da je Turčin koji je u februaru prošle godine kolima usmrtio Šaulića (67) i njegovog klavijaturistu Mirsada Kerića (43) nestao iz grada Gitersloa, gde je donedavno živeo.

UBICA KRALJA NARODNE MUZIKE NESTAO?! Misterija na suđenju za smrt Šabana Šaulića!

GDE ĆE JOJ DUŠA! Pevačica OPLELA po pokojnom Šabanu - Uvek joj je pravio OVAJ PROBLEM!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Verujem u pravosudni sistem Nemačke. Nadležni organi dobro znaju gde se on nalazi. U kontaktu smo sa tužilaštvom i imamo informaciju da će suđenje uskoro da počne. Naravno, trebalo je odavno da bude procesuiran, ali je važno da će se to desiti. Očekujem da dobije maksimalnu moguću kaznu po tamošnjim zakonima iako nijedna kazna nije dovoljna - priča Goca, a na pitanje da li će joj biti lakše kad se Levent nađe iza rešetaka odgovara:

ŠAULIĆI ODLUČILI! Šabanov dom u Šapcu postaje SPOMEN - KUĆA u njegovu čast!! Evo šta ćete tamo moći da vidite!

SVE NAŠE LEGENDE KOJE SU NAS NAPUSTILE U OVOJ GODINI! Ostavili su neizbrisiv trag...

- Našu tugu i bol nijedna kazna ne može da ublaži. Godinama ćemo patiti. Ma do kraja života. Bog je pozvao Šabana u svoju baštu iz nekog svog razloga. Tamo ćemo se opet sresti.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija