• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

08.05.2020

21:49

POPOVIĆ UVODI NOVA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA?! A evo kakve će POSEBNE USLOVE imati Đorđe David?!

Estrada

POPOVIĆ UVODI NOVA PRAVILA U ZVEZDAMA GRANDA?! A evo kakve će POSEBNE USLOVE imati Đorđe David?!

Podeli vest

Na sve je mislio!

Tekuća godina je, prema sopstvenom priznanju, bila najmaleroznija u životu Đorđa Davida, budući da je zakačio koronavirus, a zatim i slomio nogu.

Kako uskoro počinju snimanja "Zvezda Granda", muzičkog talent šou-programa u kom je roker član žirija, mnogi se pitaju da li će zbog svih zdravstvenih tegoba prisustvovati snimanjima.

 

 

- Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sedi satima - otkrio je izvor za "Svet".

OBESILA SE U PARKU! Žena Bore Drljače DIGLA RUKU NA SEBE! Folker NI DAN - DANAS nije čitao POLICIJSKI DOSIJE!

 

STEGLA JE I NE PUŠTA! Jana pokazala RIBICU - SVA JE POŽUTELA, a pevačica nije krila sreću! (FOTO)
 

 

- Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe - dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

 

 

- Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom posle svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.

Podsetimo, Đorđe je jedna od retkih javnih ličnosti koja je otvoreno govorila o zaraženosti koronavirusom, uz otkriće da su se pored njega u bolnici lečili još jedni pripadnici domaćeg šou-biznisa, ali da je odlučio da ispoštuje njihovu odluku da o tome ćute. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija