• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vijesti

12.05.2020

18:07

SORAJI PRETI ZATVOR! Nakon novčane kazne, doneta NOVA ODLUKA TUŽILAŠTVA - ne piše joj se DOBRO!

Estrada

SORAJI PRETI ZATVOR! Nakon novčane kazne, doneta NOVA ODLUKA TUŽILAŠTVA - ne piše joj se DOBRO!

Podeli vest

Da li će završiti iza rešetaka?

Starleta Soraja Vučelić Masoni i njena drugarica M. M. su privedene pre nekoliko dana na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti. Vest o tome pročitajte ovde. 

Kako pišu crnogorski mediji, starleti Soraji i njenoj drugarici sudiće se u Osnovnom sudu u Žabljaku zbog prekršaja koji su počinile. Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima stavilo je van snage odluku o primeni instituta odlaganja krivičnog gonjenja u ovom slučaju.

OVO JE TOMICA! Tanja Savić dugo nije išla u RODNI KRAJ, a posle nekoliko godina svima je pokazala BRATA! Bili su u SVAĐI!

- Osnovno državno tužilaštvo u Pljevljima podnelo je optužni predlog protiv S. M. i M. M. kojim se predlaže da se pred Osnovnim sudom u Žabljaku održi glavni pretres i da se okrivljene S. M. i M. M. oglase krivim za navedeno krivično delo - saopštila je tužiteljka Nataša Bajčeta, prenose "Vijesti".

Foto: printscreen instagram/sorajavucelic

Prethodno je doneta odluka da i Soraja i njena drugarica treba da plate kazne od po 500 evra, te da taj novac uplate jednoj humanitarnoj organizaciji, a nova odluka znači da se neće izvući samo sa ovom kaznom, već da im preti zatvor budući da je tužilaštvo odlučilo da ih odvede na sud.

URADIO TETOVAŽU I OBRIJAO GLAVU! Ćerka Đorđa Balaševića bila NA IVICI SMRTI, on je morao da joj ISPUNI OVU ŽELJU!

Foto: printscreen Instagram sorajavucelic

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija