• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2020

15:30

(FOTO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA DEČKA I RAZVUKLA OSMEH! Njih dvoje veže posebna priča!

Estrada

(FOTO) DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA DEČKA I RAZVUKLA OSMEH! Njih dvoje veže posebna priča!

Podeli vest

Podelila je fotografiju sa njim.

Voditeljka "Zadruge" Dušica Jakovljević je na svom Instagram profilu podelila je fotografiju sa novim dečkom Tonijem, koga je između ostalog i označila na fotografiji.

TEŠKO MI JE! Saša Popović SKRHAN BOLOM zbog SMRTI BUBNJARA SLATKOG GREHA!

Naime, voditeljka je sa dečkom pozirala u liftu, dok je ona je blistala u zelenoj haljini i crvenim čizmama, dok je on u crnom stajao pored nje. Ništa od ovoga ne bi bilo sumnjivo da Dušica nije napisala u opisu fotografije "love" što znači ljubav. 

Foto: printscreen instagram/dusicajakovljevic

U pitanju je izvesni Toni kome voditeljka redovno komentariše fotografije na pomenutoj društvenoj mreži, a jedna objava je posebno privukla veliku pažnju.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O NAPADIMA U BOLNICI: Hejteri, retardirane osobe, skinite mi se sa GRBAČE, da se ne bih OZBILJNO...

Ovaj momak je 25. februara okačio fotografiju i na kojoj je Jakovljevićeva primetila njegovu narukvicu sa brojem 11, koja, čini se, ima posebno značenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Tony (@rbtony1) дана 24. Феб 2020. у 9:38 PST

- Narukvica sa brojem 11? -napisala je voditeljka.

 

- Sve znaš - odgovorio je Toni uz tri srca.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija