• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2020

12:43

ZAOVA SEVERINI PRIREDILA ŠOK! Nakon DRAME sa Igorom, uradila joj OVO! POTEZ KOJI niko nije OČEKIVAO!

Estrada

ZAOVA SEVERINI PRIREDILA ŠOK! Nakon DRAME sa Igorom, uradila joj OVO! POTEZ KOJI niko nije OČEKIVAO!

Podeli vest

Severina Kojić izgubila je još jednog bitnog pratioca na Instagramu. Nju je sa ove društvene mreže otpratila zaova Nataša Kojić Taša, sestra njenog supruga Igora Kojića

Nakon skandala i rasprave sa mužem na ovoj mreži, Severinu su najpre otpratili svekar i svekrva Dragan Kojić Keba i Olja Kojić. Sada ju je sa liste prijatelja skinula i Nataša, sa kojom je pevačica bila u odličnim odnosima.

 

 

DAM MU 100 EVRA AKO JE NEGATIVAN! Goca Božinovska priznala: "TESTIRAM SINA NA DROGU svaki put kad se vrati iz PROVODA! Nisam ga rodila, da bih ga SAHRANJIVALA!"

PRLJAVI OD GLAVE, DO PETE! Veljko se vratio u Titel, snimio BOGDANU - evo kako izgleda nakon POROĐAJA! Uživaju zajedno, GOLUPČIĆI! (FOTO)

Iako se ne zna iz kog tačno razloga je Taša uradila ovo, mnogi pretpostavljaju da je ona stala na stranu roditelja i iz poštovanja prema njima je otpratila.

 

 

Ipak, Igor je opet zapratio Seve i objavio zajedničku sliku na kojoj se ljube.

- Ljubav koja se ne meri lajkovima i followima. Moj anđeo, najlepša duša i najbolja majka na svetu - napisao je tada.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija