• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

12.09.2020

22:31

NAKON SKANDALA U ZVEZDAMA GRANDA POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Nastavila je da se bavi PEVANJEM, završila je FAKULTET, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Estrada

NAKON SKANDALA U ZVEZDAMA GRANDA POVUKLA SE IZ JAVNOSTI! Nastavila je da se bavi PEVANJEM, završila je FAKULTET, a evo kako IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Nikad lepša!

Saša Popović predviđao je blistavu karijeru takmičarki "Zvezda Granda", a ona se nakon skandala sa Marijom Šerifović potpuno povukla u javnosti!

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Dunja Popović se tokom takmičenja veoma trudila oko scenskog nastupa i kostima, što se publici veoma sviđalo, a onda je članica žirija Marija Šerifović žestoko udarila po Dunjinom pevanju u jednoj emisiji i tom prilikom nije birala reči.

Silvana Armenulić je POGINULA I OSTAVILA dvanaestogodišnju ćerku, ona sada ima 56 GODINA I DVA SINA, a evo kako izgleda!

- Nemojte da se za****vamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou! - rekla je, između ostalog, Marija, nakon čega je Dunja mahnula rukom i otišla sa scene "Zvezda Granda". Tada se prvi put dogodilo da neki kandidat sovjevoljno napusti takmičenje u sred snimanja emisije.

Nakon ovog skandala Dunja je nastavila da se bavi pevanjem. Ona nastupa sa svojim bendom na privatnim proslavama i za sada je snimila jednu svoju pesmu.

Kada je reč o privatnom životu ona se u međuvemenu udala za Vladimira Živkovića, sa kojim ima sina Viktora. Takođe, uspela je i da diplomira na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, a Dunja danas ima tamnu boju kose sa kojom sasvim drugačije izgleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija