• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: story/informer.rs

08.10.2020

12:17

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O VIKI MILJKOVIĆ! Ona je MAĆEHA, ali to NIJE SVE...

Estrada

OVO SIGURNO NISTE ZNALI O VIKI MILJKOVIĆ! Ona je MAĆEHA, ali to NIJE SVE...

Podeli vest

Poznata folk pevačica Viki Miljković u braku je sa kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom od 1994. godine, a u njemu su dobili sina Andreja, koji je nedavno napunio 13 godina

Malo ko zna da Andrej Tašketu nije jedino dete. Naime, Viki je Tašketu druga žena, a iz prvog braka ima ćerku Jelenu, koju retko viđamo u javnosti.

Ona živi i studira u Nemačkoj, a kada god je u prilici provodi vreme sa ocem, maćehom i polubratom u Beogradu.

Viki je jednom prilikom otkrila da ima sjajan odnos sa Draganovom ćerkom.

- Naš sin i njegova sestra po ocu fenomenalno se slažu. On ide u nemačku školu, a ona mu pomaže oko domaćih zadataka i jezika. Jelena u Beograd dolazi samo tokom raspusta, pa on ima potrebu da je grli i ljubi, ali i da se svađa s njom. Naprosto vidi da se braća i sestre svađaju pa tako i on iz čista mira izmisli neki razlog da se sporečkaju. Izuzetno su vezani jedno za drugo - pričala je Viki i otkrila kakav je njen odnos sa Tašketovom ćerkom iz prvog braka.

- Ona je odrastala zajedno s nama. Ne volim da pričam o odnosu koji imamo jer su s tim dobro upoznati ljudi iz našeg okruženja. U jednom trenutku nas dve smo kao majka i ćerka, a u sledećem već kao drugarice ili sestre. Nas dve zaista imamo divan odnos - dodala je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija