• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

15.10.2020

08:35

ANASTASIJA I CECA OTKRILE TAJNE PORODICE RAŽNATOVIĆ! Žestok DUEL - ovo sigurno NISTE ZNALI

Estrada

ANASTASIJA I CECA OTKRILE TAJNE PORODICE RAŽNATOVIĆ! Žestok DUEL - ovo sigurno NISTE ZNALI

Podeli vest

Svetlana Ceca Ražnatović, naša najveća muzička zvezda, pre nepune dve godine proslavila je 30 godina muzičke karijere, a osim velikih hitova, uvek inovativnih spotova i spektakularnih koncerata, folk diva još nije imala priliku da se okuša u ulozi novinarke i da se nađe sa druge strane mikrofona

S obzirom na to da je uvek morala da odgovara na intrigantna, šokantna i pomalo skandalozna pitanja, Ceca je često znala da kaže novinarima: „Šta bih ja sve imala vas da pitam.“ Evo, dobila je priliku, samo što je s druge strane bila njena ćerka Anastasija Ražnatović, mlada muzička nada! 

Ceca: Da li si se nekad pokajala zbog toga što si krenula mojim stopama?

- Iskreno, ne! Uživam u ovom poslu i za sada nisam imala nikakvih neprijatnih situacija, tako da nema razloga da se kajem. A i imam najboljeg mentora, što mi dosta olakšava posao. (smeh)

Ceca: Postoji li neka moja stara pesma koju bi volela da snimiš u novom aranžmanu?

- Da. Obožavam pesmu „Šta još možeš da mi daš“ i mislim da bi bilo baš zanimljivo da se nađe u novom aranžmanu.

Ceca: Pročitala sam, baš u „Alo!“, da si izjavila da bi volela da nađem dečka? Da li je to bila samo fora? (smeh)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 13, 2020 at 4:32am PDT

- Znaš i sama da nije fora. (smeh) Mlada si (akcenat na MLADA), uspešna, nikad lepša i volela bih da budeš ispunjena i na tom polju.

Ceca: Odavno sam oguglala na izmišljene priče i naslove koji se s vremena na vreme pojavljuju u pojedinim medijima. Šta je tebe iznerviralo u poslednje vreme?

- Naučena sam od malih nogu da ne obraćam pažnju na gluposti i laži, kao i na ljude koji se time služe. Njima je najveće životno dostignuće ako uspeju da izazovu reakciju, a ja im to ne bih dala.

Ceca: Navedi dve moje osobine koje te užasno nerviraju i nemoj da budeš skromna? (smeh)

- To što ne mogu ni pod tačkom razno da te isteram iz kuće. Nemam drugu, ali ova vredi kao dve. (smeh)

Ceca: Postoji li nešto što si sakrila od mene, a sada je trenutak da to priznaš?

- Ti znaš sve moje tajne!

Anastasija: Šta si prvo pomislila kada si me rodila?

- Kada sam došla sebi po buđenju iz totalne anestezije, odmah sam želela da te vidim, da te držim u naručju i pomislila sam koliko si nežna i kako te već na prvi pogled volim...

Anastasija: Kada bi morala da odlučiš ko ti je bolje dete, Veljko ili ja, šta bi rekla?

- Zavisi od toga kojeg dana bi me to pitali! To je jedna fluktuirajuća titula... Hahaha! Toliko ste različiti, toliko moji, oboje vas obožavam!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? @martamiljanic ,stajling @__nikolaevna__elena ❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Sep 22, 2020 at 6:46am PDT

 

Anastasija: Zbog čega stalno pričaš novinarima da ti uzimam garderobu? Zašto nekad ne kažeš da i ti zaviriš u moj garderober? (smeh)

- Zato što sam ja starija, (smeh) i zato što je već standardna situacija da kada nešto ne znam gde je, znam da je kod tebe! Ja kod tebe zavirim, ali ništa ne uzmem. (smeh)

Anastasija: Toliko se u medijima potencira moja udaja, tvoju više niko ne pominje, a često su te to pitali. Da nije možda u pitanju neka teorija zavere u koju si uključena?

- Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Sep 28, 2020 at 12:30pm PDT

 

Anastasija: Navedi dve moje osobine koje te užasno nerviraju i nemoj da budeš skromna? (smeh)

- Morala bih da razmislim i sigurna sam da ni posle sedam dana razmišljanja ne bih imala odgovor na to pitanje! Ne zato što si ti savršena, već što te ja savršeno razumem u svim tvojim raspoloženjima...

Anastasija: Postoji li nešto što si sakrila od mene, a sada je trenutak da to priznaš?

- Ništa ne krijem od tebe, to znaš i sama, a ovo pitanje doživljavam kao vrhunski duhovito u stilu „male porodične tajne“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija