• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

18.12.2020

22:24

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG OVOGA?! Isplivali svi detalji SKANDALA - POBEGLA iz stana, a onda je usledio ŠOK?!

Estrada

ŽENA OD SULTANA DOBILA BATINE ZBOG OVOGA?! Isplivali svi detalji SKANDALA - POBEGLA iz stana, a onda je usledio ŠOK?!

Podeli vest

Pevačica Tijana Milentijević prijavila je policiji da je pretučena od strane momka M.K. sa kojim je bila u vezi.

Tijana Milentijević, poznata po pesmi "Žena od sultana", pretrpela je nasilje od dečka M. K., a kako prenose domaći mediji, to toga je navodno došlo zbog njegove ljubomore.

Njen partner, s kojim je bila godinu dana, a kojeg je prijavila policiji, navodno je nasrnuo fizički na nju nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone. Prebacivao joj je, navodno, kako je rekao jedan njen prijatelj, da se s nekima i viđa njemu iza leđa, a navodno sporan je bio i pevačicin poslovni put na koji je trebalo da ode bez njega.

Iako ga je ubeđivala da nema razloga za ljubomoru, M. K. je, navodno ošamario pevačicu, uvrtao joj ruku, a onda je odvukao do tuš-kabine, gde ju je navodno polivao hladnom vodom.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Uplašena pevačica je nekako uspela da pobegne iz stana, a onda je navodno naletela na svog oca, koji je svojim poslom došao iz Kragujevca, dok je M. K. ostao u stanu, u kom ga je i zatekla policija koju je Tijana pozvala.

Njen otac bio je besan kada je video uplakanu i isprebijanu ćerku i želeo je da se obračuna s njenim sada već bivšim dečkom, ali je ipak ostao miran, jer je policija radila svoj posao. I Tijanini prijatelji su ga molili da ne čini situaciju još gorom. U pratnji svog oca Tijana je otišla u Urgentni centar na pregled, a kako su rekli pevačicini prijatelji, M. K. je dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Tijana se oglasila saopštenjem, koje je uputila medijima preko producentske kuće "Šaran koncept" više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija