• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

22.12.2020

15:17

NOVI DUET JE TU - Željko Mitrović i Skaj Vikler izbacili još jedan HIT! /VIDEO/

Estrada

NOVI DUET JE TU - Željko Mitrović i Skaj Vikler izbacili još jedan HIT! /VIDEO/

Podeli vest

Ceo region sada već zna da je Željko Mitrović 1. decembra sa svojim bendom „The Monx“ izbacio prvi video „Gubi se“ koji sada broji više od 2 miliona pregleda.

Pesma koja je pokrenula lavinu, kako u muzičkim krugovima, tako i kod publike, zapravo je prva u nizu od 30 pesama za koje Željko namerava da iskomponuje, isproducira i snimi video. U pitanju je opklada i izazov od strane muzičke zajednice Srbije, koju je Željko sa ogromnim entuzijazmom prihvatio i bacio se na ozbiljan posao!

Foto: printscreen

Željko Mitrović u pesmu "Laž"

Prošli utorak osvanuo je fanki hit, gde se Željku i njegovom bendu „The Monks“ pridružio niko drugi nego Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, heroj ulice svih ljubitelja soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Spoj Viklerovog vokala i energije sa mladom Isidorom Mitić, iznedrio je pesmu “Dodaj mi fank” koja je brzo dobila svoje poklonike.

Ova uspešna saradnja ostavila je veliki utisak ne samo na publiku, već i na Željka, Viklera i “Monkse”. Dobre stvari zaslužuju još bolji nastavak, i otuda i želja za najnovojom saradnjom! Četvrta pesma i video koji je ugledao svetlost dana je lucidna i energična numera “Laž”! I to opet i baš sa Skaj Viklerom. Isidora i Vikler su se i ovog puta sjajno snašli, da svojim specifičnim vokalima dočaraju ovaj fanki bit koji je iskren, ali ne i naivan – baš kao i beogradski asfalt.

Foto: printscreen

Željko Mitrović u pesmu "Laž"

Željko Mitrović praši sa svojim bas deonicama, ostavljajući utisak da je možda baš sada njegova tehnika još bolja i umešnija nego kada je bio član Beogradskog benda - Oktobar 1864, sa kojim je izdao tri studijska albuma.

Dve trube, dva trombone i saksofon dodatno oplemenjuju ovu stvar, dodaju magiju koja je specifična za duvačke instrumente i apsolutno perfektno se integrišu sa bendom “The Monx” sastavljenim od vrsnih muzičara koji svakom novom pesmom dokazuju da su i te kako dorasli ne tako lakom izazovu od 30 pesama za 30 nedelja. Bend takvog kapaciteta i takvih članova, postao je na ovdašnjoj sceni pojam za ozbiljnost, profesionalnost i kreativnost, i sa takvim karakteristikama saradnja sa njima sada se već može ubrajati u prestiž.

Foto: printscreen

Željko Mitrović u pesmu "Laž"

I nije laž! Željkova četvrta pesma, a druga u saradnji sa Viklerom - donosi gruv kakav jedna metropola zaslužuje. Gruv koji je postao svima jasan. I nema nameru da se na tome zaustavi!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
novisad

pre 3 godine

Ovo je vrhunski urađeno, svaka čast. Kakav talenat, ovo će biti hit, 20 miliona pregleda, vauuu ...

Atlija Milorad

pre 3 godine

Uz duzno postovanje, nemam pojima o cemu i zasto toliko buke oko halabuke. Pozdrav

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17