• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

27.12.2020

07:30

JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ KUPUJU TANJUG! Bračni par stvara MEDIJSKU IMPERIJU!

Estrada

JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ KUPUJU TANJUG! Bračni par stvara MEDIJSKU IMPERIJU!

Podeli vest

Joksimovići posle Nove godine postaju manjinski vlasnici najpoznatije domaće novinske agencije od koje žele da naprave svetski brend

Željko i Jovana Joksimović grade medijsku imperiju! Pevač i voditeljka su posle otvaranja kablovske televizije K1 rešili da kupe i novinsku agenciju Tanjug!

Privatna kompanija "Minakord", koja je u vlasništvu pop zvezde, njegove supruge Jovane Joksimović i Manje Grčić, postaće manjinski vlasnik čuvene medijske kuće stare čak 77 godina!

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

Jovana Joksimović

Kadrovske promene

- Joksimovići su definitivno odlučili da postanu moćni ljudi u medijima! Pored toga što su pokrenuli kablovske kanale, među kojima je najpoznatiji K1, Jovana i Željko žele i da naprave jednu modernu novinsku agenciju! Da ne bi kretali od nule, odlučili su da sa prijateljicom Manjom kupe deo Tanjuga. Namera im je da iskoriste jedan od najpoznatijih brendova u Srbiji i modernizuju ga po ugledu na svetske agencije - otkriva za Informer izvor blizak pevaču.Prema njegovim rečima, poznati supružnici ne planiraju nikakve kadrovske promene u agenciji.

Foto: printscreen

Željko i Jovana

- Zaposleni u Tanjugu su zadovoljni što dobijaju nove poslodavce! Svi će zadržati svoja radna mesta, a uz to će dobiti nove kolege, pa će im i posao biti lakši. Joksimović se u svemu ovome dosta oslanja na Jovanu, koja je posle otkaza na Prvoj prešla na K1 da vodi jutarnji program. Ceo ovaj plan bi trebalo da se finalizira posle Nove godine - priča naš sagovornik.

Jovana: Od posla ne stižem da gazdujem na K1

Voditeljka Jovana Joksimović kaže da se na K1 ne ponaša kao šef zaposlenima, jer ne stiže od obaveza:
- Ja sam gazdarica koja ima mnogo posla. Previše moram da radim, pa nemam vremena da budem glavna. 

Citira Čerčila

Joksimović je nedavno objasnio zbog čega je naprasno rešio da se posveti medijima.

- Znate kako je rekao Vinston Čerčil: "Ko se sam ne menja, nije u stanju ni da menja svet." Došao sam u ovom trenutku života i karijere do momenta kada mi je potreban skok u novu dimenziju. Želim da izgradim nešto što će da ostavi trag, i to u sferi sa kojom sam godinama u odnosu, ali nikad nisam imao uticaj na nju - ispričao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 3 godine

To samo u Srbiji postoji da pevac i novinarka mogu tako nesta da kupuju.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija