• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

09.01.2021

07:30

OGLASILA SE GOCA NAKON VESTI DA ĆE POSTATI BABA: Volela bih da dobijem UNUKU, počinjem da pravim SOBU za nas dve!

Estrada

OGLASILA SE GOCA NAKON VESTI DA ĆE POSTATI BABA: Volela bih da dobijem UNUKU, počinjem da pravim SOBU za nas dve!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska oglasila se nakon vesti da će njen sin Mirko Šijan postati otac.

Goca Božinovska (55) će postati baba! Pevačica ne skida osmeh s lica otkad su joj, na Božić, sin Mirko Šijan i buduća snajka Bojana Rodić rekli da čekaju bebu. Pevačica za Informer kaže da priželjkuje da najpre dobije unuku.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Volela bih da Mirko prvo dobije devojčicu, a onda još deset ku*onja! Bitno mi je da ima bar jednu ćerku, jer su one nešto posebno. Želim da sa Bojanom stvori veliku porodicu, ja ću im pomagati - započinje priču folkerka, koja je već sada sigurna da će unuka biti pljunuta baka:

 

- Beba će biti kao ja, lafčina, drug, boem... Čudo prirode! Biće moj anđeo, nikome je neću dati. Već sutra počinjem da pravim sobu za nas dve, da stalno budemo zajedno. Šetaću je celu noć ako treba, samo da ne budi roditelje.

 

Najlepši poklon

 

Goca je lepu vest saznala na najradosniji praznik, Božić. Sin i snaja su joj u torbicu ubacili test koji je pokazao da je Bojana trudna, a pevačica je bila ubeđena da je od njih dobila USB!

 

- Kada su mi dali poklon, rekla sam im: "Otkud ste znali da mi baš to treba". Mirko se zbunio i rekao mi da bolje pogledam. A ja njemu: "Pogledala sam, Mirko, nisam mentol! Valjda znam šta je USB". Kada mi je Bojana otkrila da je to zapravo test za trudnoću, ukočila sam se!

Foto: Printscreen You Tube

 

Upoznala prijatelje

 

Bojana je rođena sestra Bogdane Ražnatović, snajke folk zvezde Cece Ražnatović. Božinovska je oduševljena njom.

 

- Bog mi za snajku nije poslao ološ, već top devojku. Bojana je moja lutka! Prava je domaćica, baš kao i Veljkova supruga Bogdana. Mirko nije mogao bolju da odabere. Biće pravi muž i otac. Pored nje se promenio. Ranije me je stalno zivkao: "Mama, skuvaj kafu, spremi mi doručak...", a otkad je sa Bojanom, sve sam radi! - priča Goca. Ona dodaje da je stalno u kontaktu sa budućim prijateljima Bogdanom i Danijelom Rodić:

 

- Oni su domaćinska porodica, uskoro treba ponovo da se vidimo i da se proveselimo!

 

Božinovska veruje da će se ubuduće češće viđati s Cecom.

 

- Ponosim se što će moja unuka i Cecin unuk biti sestra i brat od tetke. Ceca je najbolja majka na planeti. Iako je, kao i ja, imala mnogo udvarača, nikad se nije ponovo udala, već se trudila da decu izvede na pravi put. Sada je požrtvovana baka, kao što ću i ja biti! 

Smenjuju mi se tuga i radost

Goca kaže da njenu potpunu sreću kvari to što joj je majka teško bolesna.
- Radujem se zbog unuke, ali i tugujem zbog majke... Preksinoć ju je Hitna pomoć odvela u bolnicu. Zato se kod mene smenjuju i suze i smeh. Ne mogu da prihvatim da je više neće biti...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17