• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.01.2021

23:55

OVA NAŠA PEVAČICA JE IMALA 12 BRAKOVA: Kad krene da ZVOCA, ja mu spakujem stvari u KESE ZA ĐUBRE, a onda... ŠOK priznanje u EMISIJI!

Estrada

OVA NAŠA PEVAČICA JE IMALA 12 BRAKOVA: Kad krene da ZVOCA, ja mu spakujem stvari u KESE ZA ĐUBRE, a onda... ŠOK priznanje u EMISIJI!

Podeli vest

Pevačica Maja Odžaklijevska donela je odluku da se povuče sa scene jer je, kako navodi, umorna od svega, a jednom prilikom je u emisiji otkrila šok detalje iz privatnog života.

Pevačica Maja Odžaklijevska otkrila je krajem prošle godine da se povlači sa scene (više o tome pročitajte ovde), a malo ko zna detalje iz njenog privatnog života.

Foto: printscreen TV Prva

Naime, pevačica je gostujući u jednoj emisiji otkrila da je bila u braku čak 12 puta.

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: "Stvari su ti ispred." Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: "Jedan se otegao, drugi se protegao" - rekla je ona gostujući u jednoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 3 godine

Samo tako učite današnje majke kurve ups starlete i slične, to je sada in i u modi, žena treba da ima 1000 njih jer to sada nije označeno kao nemoral, to je sada ispod tačke feminizam i globalizam. Sramota za Srbiju, nema nam budučnosti.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Imala 12 brakova, tojest: dvanaest muškaraca sa kojima je bila u braku. Koliko njih je bilo sa kojim je bila u vanbračnoj vezi? A koliko li je tek onih za jednu noć? Maji krajnje dobronamerno predlažem da o svim njenim muškarcima napiše iskrenu ispovest i to da nekom izdavaču,pa tako postane autor bestselera i zaradi poprilično novca.

vuk

pre 3 godine

toje radila sa slabicima mladjim ,od sebe,i koji nisu imali gde da spavaju,a i nije neka lepotica,zato s nije ni udala

Ne treba komentar

pre 3 godine

Šta reći? Koji su to papani, koji su dolazili kod nje u stan i "kao", bili "oženjeni" sa poznatom ličnošću, kako bi se hvalili i bili izbačeni kao đubre? Maja je bila, po njenoj nekadašnjoj izjavi, zvanično, u 2-3 braka, ima 2 ćerke od 2 oca. Sve ostalo nije za komentar. Ima ona, na žalost, obaveza oko unuka, tako da joj više estrada i nije prioritet. Još uvek, za svoje bapske godine, lepo izgleda, ali... Život je takav, vreme neumitno prolazi, starimo, idemo ka svome kraju, u nove početke. Ko zna, razumeće.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija