• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

14.01.2021

12:31

BILI SU KRATKO U BRAKU I DOBILI ĆERKU! Evo u kakvom je sada odnosu CECIN DEČKO sa BIVŠOM - Razveli se pre 5 godina, ali...

Estrada

BILI SU KRATKO U BRAKU I DOBILI ĆERKU! Evo u kakvom je sada odnosu CECIN DEČKO sa BIVŠOM - Razveli se pre 5 godina, ali...

Podeli vest

Bogdan Srejović (38), novi dečko Svetlane Cece Ražnatović, ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Bogdan i Zorana su se razveli pre pet godina. Oni se posle razvoda i kratkog braka, dobro slažu, često viđaju, najviše zbog njihove naslednice.

- Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha - rekao je izvor.

Podsetimo,prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Foto: instagram printscreen

Bogdanova bivša, sadašnja devojka Saše Kovačevića

- Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija