• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

14.02.2021

15:27

KAKVO IZNENAĐENJE ZA SVE ZALJUBLJENE - Naš pevač objavio novu pesmu, OBOŽAVATELJKE U TRANSU! /VIDEO/

Estrada

KAKVO IZNENAĐENJE ZA SVE ZALJUBLJENE - Naš pevač objavio novu pesmu, OBOŽAVATELJKE U TRANSU! /VIDEO/

Podeli vest

Talentovani pop pevač Nenad Cvijetić deceniju unazad je sinonim za dobar noćni provod i najbolje žurke u Beogradu. Upravo zbog Nenadove fenomenalne energije, fantastičnog vokala koji poseduje i posebne atmosfere koju pravi, njegovi živi nastupi u najpoznatijim beogradskim klubovima uvek su krcati publikom svih generacija. U direktnom kontaktu sa beogradskom publikom, Nenad Cvjetić je strpljivo sazrevao, kako bi sada odlučio da se upusti u građenje solo karijere na nacionalnom i regionalnom nivou.


S tim ciljem, Nenad je oko sebe okupio tim vrhunskih profesionalaca koji rade na njegovom albumu i koji će mu biti najveća podrška na putu ka uspehu. Cvijetić je odlučio da za Dan zaljubljenih publici pokloni prvi hit singl, pod nazivom ,,Verna i neverna”.  Za ovu pesmu muziku je komponovao Mlađan Dinkić, a autor teksta i aranžmana je Saša Milošević Mare. Ovaj autorski dvojac već je zaslužan za brojne hitove na domaćoj muzičkoj sceni, sa više stotina miliona pregleda na YouTubu, pa Nenad s pravom očekuje da će i njegova pesma veoma brzo postati veliki hit. Kako sam pevač otkriva, cela ekipa se prilikom stvaranja i pripreme ove pesme vodila čistim emocijama, a očekuje da vreme pokaže da li taj osećaj dele i slušaoci.

Foto: Promo Nikola Gladović

Nenad Cvjetić

Tokom ekranizacije video spota, Nenad Cvjetić je pokazao i zavidno glumačko umeće, a u tome su mu puno pomogli i specijalni gosti, naš poznati glumac Predrag Pepi Smiljković i mlada glumica Nina Mrdja, koji su značajno doprineli da spot dodatno dobije na kvalitetu. Nenad Cvijetić kaže da vreme korone mora proći i da se nada da će ovu pesmu uskoro izvoditi uživo pred svojom publikom. On iskreno veruje da će je ljudi zavoleti i horski je pevati zajedno sa njim. Do tada, možete pogledati spot i poslušati pesmu na sledećem linku: 





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija