• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski Telegraf

04.03.2021

23:39

GDE IMA TU SE I RASIPA - PRIJA ISKEŠIRALA ZA DVA SPOTA 70.000 EVRA! Destinacije na kojima do sada niko nije snimao!

Estrada

GDE IMA TU SE I RASIPA - PRIJA ISKEŠIRALA ZA DVA SPOTA 70.000 EVRA! Destinacije na kojima do sada niko nije snimao!

Podeli vest

Folk pevačica Aleksandra Prijović sprema dva nova singla, koja planira da objavi na proleće, a za to navodno planira da iskešira 70.000 evra, kako pišu domaći mediji.

Pevačica planira kadrove za spot da snimi na nekoliko egzotičnih destinacija.

Foto: printscreen instagram/aleksandra__official

Aleksandra Prijović

- Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu zaradila na hiljade evra, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pesme. Dogovor je da se pesme objave na leto, jer veruju da će se do tada situacija sa koronom smiriti. Ona želi da napravi nešto novo, što nije viđeno do sada. - govori izvor blizak pevačici.

Foto: printscreen instagram/aleksandra__official

Aleksandra Prijović

- Spotovi  će se snimati na lokacijama kao što su Maldivi. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra. Ispostavilo se da su Prija i Filip već letovali u jednom od tih hotela, pa je ona odmah pristala. Krajem aprila bi trebalo da otputuje sa svojim timom, a pesme bi trebalo da budu spremne do juna - priča navodno izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija