• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

12.03.2021

23:40

OGLASIO SE MUSTAFA SANDAL NAKON EMININIH IZJAVA! Deca će imati sve, ali neće biti para za njene PRIVATNE VOZAČE!

Estrada

OGLASIO SE MUSTAFA SANDAL NAKON EMININIH IZJAVA! Deca će imati sve, ali neće biti para za njene PRIVATNE VOZAČE!

Podeli vest

Pevačica Emina Jahović nedavno je tužila bivšeg supruga, pevača Mustafu Sandala zbog duga prema njoj koji još uvek nije izmirio. Kako je otkrila, turski pevač se ne brine o potrebama njihovih sinova, a dotuklo ju je kada je naslednike odvela kod lekara i saznala da im otac nije, po već utvrđenom dogovoru, platio privatno zdravstveno osiguranje.

Mustafa je navodno istakao da će dati novac za decu, ali ne i za njene lične potrebe.

Foto: Instagram

Mustafa i Ermina

- Dogovor je bio da Mustafa plati privatno zdravstveno osiguranje sinovima, kao i rentakar i Emininog vozača. Među njegove obaveze koje su pred advokatom dogovorili spadaju i troškovi letovanja, kao i dodatne pojedinosti koje on već duže od dve godine nije ispunjavao. Medijima u rodnoj Turskoj je pokušao drugačije da predstavi situaciju i poručio da Emini duguje svega dva meseca, zbog korone, što je nju potpuno razbesnelo. Tvrdi da će novac za decu dati, ali ne i za njene lične potrebe. Tada je rešila da izađe u javnost i otkrije svoju istinu - otkriva izvor i dodaje:

Foto: Instagram

Mustafa i Ermina

- Mustafa je pobesneo kada je čuo da je njegova bivša žena priznala kako on duguje novac. Povredila mu je sujetu i pošteno ga naljutila. Znala je da je izlazak u javnost za njega najbolnija tačka jer će mu narušiti ugled i kredibilitet, pa je prvo preko advokata pokušala da ga opomene, ali kako joj to nije uspelo, rešila je da iznese sve činjenice. Nakon medijskog okršaja, Mustafa je rešio da odreaguje, ali drugim kanalima.

Podsetimo, pevačica je tek nedavno otkrila probleme.

Foto: pink.rs

Mustafa i Ermina

- Razvela sam se od Mustafe u junu 2018. godine i tada smo pred sudom potpisali sporazum u kojem prihvatamo zajedničke obaveze, među kojima su zdravstveno osiguranje i alimentacija za našu decu. Međutim, nedugo posle razvoda sve obaveze pale su na mene. Alimentaciju nije platio već 26 meseci - izjavila je pevačica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija