• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

23.04.2021

10:10

PAPARACO! MENADŽER VOZI PEVAČICIN AUTO! Ceca dala dečku Bogdanu svoj džip, a evo koliko košta OVA SKUPA MAŠINA /VIDEO/

Estrada

PAPARACO! MENADŽER VOZI PEVAČICIN AUTO! Ceca dala dečku Bogdanu svoj džip, a evo koliko košta OVA SKUPA MAŠINA /VIDEO/

Podeli vest

Ceca Ražnatović (47) dala je svom dečku Bogdanu Srejoviću (38) svoj auto! Menadžer je donedavno vozio svoj "pežo" od 3.000 evra, a sada pevačicin džip od 50.000 evra!

- Bogdan je baš skroman i nije hteo da prihvati Cecin predlog da izabere auto iz njenog voznog parka. Međutim, nakon što je preležao koronu, on je svoj automobil odvezao na popravku, pa je bio prinuđen da se snađe za drugi. Ceca mu je tad ponovila da uzme koji god želi auto, a ako to ne želi, može i njenog vozača da pozove. On je na kraju odabrao crveni "rendž rover" - kaže naš izvor i dodaje da taj automobil nikome od Ražnatovića trenutno ne treba:

I Rada i Milica voze isti džip

I Rada Manojlović je kupila "rendž rover", i to u istoj boji kao i Ceca. Nakon nje, ovakav džip od 50.000 evra pazarila je i Milica Pavlović, iako je tek krenula na časove vožnje.

- Bogdan sada vozi auto koji su ranije vozile Anastasija i Bogdana. Pošto je Anastasija u Meksiku, a Bogdana sa suprugom Veljkom u Moskvi, to vozilo im sada ne treba, a Bogdanu je dobrodošlo. Tim džipom ide po ćerkicu Iskru i na svoj posao.

 

Inače, Srejovića je snimila i ekipa "Paparaco lova" dok se po Beogradu vozika Cecinim automobilom!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17