• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

01.05.2021

22:00

ZAVIRITE U DOM ACE LUKASA VREDAN POLA MILIONA EVRA! Pevač nije štedeo - LUKSUZ NA SVE STRANE! Stakleni zid, umetničke slike... /FOTO/

Estrada

ZAVIRITE U DOM ACE LUKASA VREDAN POLA MILIONA EVRA! Pevač nije štedeo - LUKSUZ NA SVE STRANE! Stakleni zid, umetničke slike... /FOTO/

Podeli vest

Popularni pevač Aca Lukas živi u beogradskom naselju Voždovac gde sam provodi dane u luksuznom stanu, a do pre par godina je taj prostor delio sa suprugom Sonjom. Kako se šuškalo u medijima, penthaus je plaćen 500.000 evra, a sudeći po nameštaju nije se štedelo ni na opremanju.

Ogromna dnevna soba u kojoj Lukas provodi najviše vremena, smeštena je u središnjem delu stana. Tu je smešten beli klavir, kao I klavijatura na kojima Lukas svira vrlo često. Kako je Aca ljubitelj igrica neizostavni su džojstici i igrice. Sto u dnevnoj sobi izgleda kao veliki kofer i daje poseban pečat Lukasovom kutku.

Kako pevač poručuje dom je opremala njegova bivša supruga Sonja, dok je on bio zadužen za plaćanje.

- Dom je opremala Sonja, ja sam samo plaćao i to bez pogovora (smeh). Ona je odlazila po raznim salonima, uklapala, dodavala, merila, sve je bilo po njenoj želji. Ispunio sam joj sve što je zamislila, zato stan i toliko mnogo vredi - ističe pevač.

Svaki detalj je očigledno posebno biran po Sonjinom ukusu, a ne čudi ni što se u dnevnoj sobi nalazi ogroman portret popularnog pevača. Pored svojih, Lukas na zidu ima i uspomene sa svojom decom, ali i crteže svoje naslednice Viktorije. U jednom kutku nalaze se i mnogobrojne nagrade koje je Lukas dobio tokom bogate i uspešne karijere.

- Konačno sam u domu našao svoj mir, nekada je bio porodični kada nas je u njemu više živelo. Sada samujem i lepo mi je - kaže Aca.

U kuhinji sve je na svom mestu, bez previše detalja. U pevačevoj spavaćoj sobi na sredini je ogorman krevet, a na policama nalaze se razni detalji kao i uspomene sa najmilijma.

- Nisam vešt u kuhinji, poručim preko dostave sve ono što mi treba – priznaje Lukas.

Iz pevačeve spavaće sobe ulazi se u ogormno kupatilo koje je odvojeno staklenim zidom tako da se iz kreveta sve jasno vidi. Pevač čak i u kupatilu ima umetničke fotografije, ali i posebne detalje za opuštanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dex

pre 2 godine

Neću da zavirim. Ne zanima me. To je tako jadno, da ne vredi komentarisati.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija