• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs

10.05.2021

21:30

OVO JE PRVI POSAO IVANE SELAKOV! Pevačica otkrila DETALJ koji malo ko zna o NJOJ - nikada ne biste pogodili ŠTA JE U PITANJU!

Estrada

OVO JE PRVI POSAO IVANE SELAKOV! Pevačica otkrila DETALJ koji malo ko zna o NJOJ - nikada ne biste pogodili ŠTA JE U PITANJU!

Podeli vest

U muzičkom svetu Ivana Selakov bila je prepoznatljiva kao pevačica koja velikim zvezdama peva prateće vokale.

Široj javnosti postala je poznata nakon što je snimila prvi solo album, ali malo ko zna da uprkos velikim hitovima koje ima, nije zapostavila svoj prvi posao, te da neke nove pesme velikih zvezda peva upravo ona.

- Kad me pitaju koliko sam pratećih vokala otpevala, ja kažem 3.000, ali sam prestala da brojim pre nekoliko godina. Ima stvarno mnogo hiljada pesama koje sam otpevala, to je jedna predivna stvar koju radim i dan-danas - rekla je Selakov.

- Znam pevače koji su sad snimili ozbiljne hitove i čekaju da ih puste, jer sam im pevala bek vokale. I dan-danas to radim i volim, a i umem. Pored pevanja svojih pesama, pevanje pratećih vokala kolegama mi je sledeća ljubav - ispričala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija