• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

23.07.2021

22:45

OVO JE NOVA DEVOJKA VUKA MOBA! Reper priznao da je zaljubljen i da je preboleo bivšu verenicu!

printscreen

Estrada

OVO JE NOVA DEVOJKA VUKA MOBA! Reper priznao da je zaljubljen i da je preboleo bivšu verenicu!

Podeli vest

Reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, javno je poručio da mu nedostaje ćerka, a njegova bivša verenica Olivera je putem svog Instagrama otkrila da ona reperu ne brani da viđa dete.

Reper je tvrdio i da pati i da je sam, a nakon javnog prepucavanja priznao je da je u vezi sa Anjom Rašović, devojkom koju je nedavno upoznao u Crnoj Gori.

Naime, Vuk je u prvi mah demantovao da je u vezi sa ovom mladom devojkom, da bi sada ipak promenio ploču.

Foto: printscreen

Anja Rašović

- Nije istina da se viđam sa bilo kim, pre toga su me povezivali sa Paulom, sad sa Anjom. U Budvi sam bio samo zbog nastupa. Trudim se da čuvam privatni život van medija, što se više stvari zna pravi se i više problema. O privatnom i emotivnom životu ne želim da pričam, ne vidim materijal ni osnov po kom su mogli da me povežu sa njom. Ima par osoba koje se debelo bave mojim životom, sve gledaju koga sam zapratio na instagramu. Kad budem sa nekim zvanično, to će se znati - kazao je Vuk za "Kurir".

Kako je i sam napomenuo, želja mu je bila da sačuva svoju privatnost, ali kad je shvatio da u tome neće uspeti jer su se u medijima pojavile i prepiske u kojima pišu detalji oko upoznavanja između njega i Anje, on je za Kurir rekao da je ipak u vezi s njom.

Foto: printscreen

Anja i Vuk

- Priznajem, jesmo se upoznali i počeli neki odnos. Ali, rano je za bilo šta ozbiljnije. Još smo u fazi upoznavanja. Niti smo spavali, niti bilo šta. Svideli smo se jedno drugom i sad idemo polako, to je prava istina - naveo je on.

Na njegovom Instagram profilu preksinoć je objavljena fotografiji ženske osobe koja je rukom nacrtala polovinu srca, a onda dodala još jednu polovinu, očigledno da je reč o Anji.

Foto: printscreen

Anja i Vuk

Inače, u medijima pojavila navodna prepiska Anjinih drugarica u kojima jedna od njih drugoj otkriva sve detalje njihove emotivne veze koja traje više od dve nedelje, a Vuk navodno nije imao lepe komentare na račun bivše verenice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija