• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

28.11.2016

22:29

ARKAN UBIJEN ZBOG DUGA? Nezadovoljan podelom transfera, Zoran Uskoković Skole PLATIO UBICE!

Vesti

ARKAN UBIJEN ZBOG DUGA? Nezadovoljan podelom transfera, Zoran Uskoković Skole PLATIO UBICE!

Podeli vest

Zoran Uskoković Skole, navodno je organizator ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a sve zbog osvete jer je dobio manji deo kolača od prodaje fudbalera Obilića Nikole Lazetića

Arkan je, navodno, ponudio Skoletu samo milion od ukupno deset, kolika je bila zarada od prodaje Lazetića, te je Uskoković naručio njegovo ubistvo.

Uskokovića su nekoliko meseci nakon atentata na Arkana ubili članovi zemunskog klana.

Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental. Uz njega su, sedeći zajedno u separeu, stradali i Milenko Mandić i Dragan Garić.

(VIDEO) JEZIVI DETALJI ARKANOVOG UBISTVA: Zna se ko ga je likvidirao, ali ko je zločin naredio OSTAJE MISTERIJA!

Za zločin su 9. oktobra 2006. osuđeni Dobrosav Gavrić kao izvršilac ubistava na 35 godina zatvora, a kao saučesnici Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi na po 30 godina.

I policijski izvori i oni iz krimalne sfere navodili su jedno ime kao organizatora ubistva - Zoran Uskoković Skole.

Arkanova udovica Svetlana Ceca Ražnatović tada je rekla da očekuje od države da da završnu reč o smrti njenog muža.

- Rešila sam da ne komentarišem ništa na tu temu. Ostavila sam državi da rešava to. Kao što i sami vidite i posle 15 godina stvari se svode na rekla kazala - rekla je tada Ceca.

Pogledajte kako je izgledala sahrana Željka Ražnatovića Arkana:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 7 godina

Aman bre' dosta vise o ovom lopurdi, ubici i ratnom profiteru !! Pisite bre o uspesima mladih ljudi u nasoj lepoj Srbiji, a ne o propalici kao sto je bio ovaj koji je pobegao s Kosova !!

nada

pre 7 godina

Dali Srbija ima preca posla nego da se vraca na ubijene kriminalce i to obojici i Sijamu i Arkanu u istoj nedelji pomeni . Koga to interesuje ? Do sada " NISU " nadjeni nalogodavci tih ubistava ? Cuti se ali sigurno ima i razloga !!!!!!!!!!!!!! Svega je tu bilo u obrtaju ali i danas jos traje i nekome nije u interesu da konacno kaze istinu ! Tajkuni su jaki !!!!!!!!!!!!!

Lazni bot

pre 7 godina

Ne ubijen je zato sto nije isao redovno u poziriste.

wolsvagen

pre 7 godina

ne iza toga stoji grupa tkz. srbijanskih novokomonovanih tajkuna.svi su se udruzili i platili da se jednom zauvek rese haraca jer pokojnik ih sve reketirao.

Sale

pre 7 godina

Postoji video izjava njegovog blagajnika koji kaze da je na dan ubistva u sefu, koji se nalazio u zgradi uprave Obilica kod stadiona, na dan ubistva bilo 28 miliona maraka u keshu i da je isto vece Cecina sestra dosla do sefa i uzela 10 miliona i odnela na njemu nepoznatu lokaciju i zahtevala da se zamene kljucevi na sefu i donesu Ceci.

MAMA CECA

pre 7 godina

Zena je morala to da uzme da bi sacuvala glavu sebe i svoje dece pitajte policijske glavesine iz tog vremena i ministre neki su i u ovoj vlasti GDE SIU PARE....pa nije ih Arkan u grob odneo ....:/

mosa parezanin

pre 7 godina

ziv je isto kao cica draza i sta reci vise!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija