• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

27.02.2017

20:16

MALOLETNIK UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Niška policija rasvetlila krvavu tuču!

Vesti

MALOLETNIK UHAPŠEN ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Niška policija rasvetlila krvavu tuču!

Podeli vest

Niška policija uhapsila je večeras B.Đ. (16) zbog ubistva u pokušaju, a protiv maloletnog P.Đ.(17), P.V. (16), Đ.V.(15) i R.M. (15) podnete su krivične prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja

Kako je saopštila niška Policijska uprava, šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je 24. februara nožem naneo povrede godinu dana mlađem dečaku  koje su kvalifikovane kao opasne po život.      

Do potezanja noža došlo je u Đerdapskoj ulici ispred OŠ "Duško Radović" tokom ugovorene tuče između dve grupe maloletnika.

Tom prilikom B.Đ. je ubo u desnu stranu leđa D.S. koji je zbog zadobijenih povreda morao da bude operisan i još se nalazi na lečenju na Dečjoj hirurškoj klinici.  

Akteri obračuna su se razbežali ali je niška policija uspela da ih vrlo brzo identifikuje i obezbedi dokaze za hapšenje B.Đ.

Maloletnik osumnjičen za pokušaj ubistva je uz izveštaj o hapšenju sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija