• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

31.05.2018

17:44

MISTERIJA UBISTVA PEVAČICE BIĆE KONAČNO REŠENA?! Jelenin ubica ostavio KRUNSKI DOKAZ?!

Vesti

MISTERIJA UBISTVA PEVAČICE BIĆE KONAČNO REŠENA?! Jelenin ubica ostavio KRUNSKI DOKAZ?!

Podeli vest

Na prstu svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) pronađen je ubod od prednjeg zuba muškarca na kojem je otkriven DNK krvnika koji je umešan u gnusni zločin u Borči

- Na prstu postoji ubod od zuba. To nije ugriz, nego mali, tanji rez, koji je nastao kada je ubica potkačio Jelenu prednjim zubom po prstu dok se ona rukama branila od njega i pokušavala da zaštiti lice i glavu - navodi se u izveštaju američkih forenzičara, koji su uradili novo veštačenje na zahtev parapsihologa Roberta Kajslera, Srbina sa Floride, jer on već 28 godina sarađuje sa njima.

Ovaj rez na Jeleninom prstu nije nađen na obdukciji tela urađenoj u Srbiji.

- Ranicu na prstu su pronašli forenzičari iz Amerike. Posle toga su na osnovu fotografija prstiju i tragova nađenih na njenom telu neposredno posle vađenja iz kanala u Borči urađene analize, kojima je otkriven DNK muškarca koji je najverovatnije učestvovao u njenom mučenju i ubistvu.

Naš redakciji su poslate fotografije koje nikada ranije nisu objavljene, na kojima se vidi koliko su ubice bile surove.

Informer

- Njena desna šaka je potpuno spržena kiselinom. Na fotografiji se vidi da je crvena i potpuno deformisana od jake hemikalije. Na drugoj ruci je uočljivo da su prsti bili potapani u kiselinu i da je crveni lak za nokte nasilno skidan. Prsti su slikani kod kanala, kada je telo izvučeno iz vode. Jelena je ležala na leđima, a neko od policajaca je stavio parče materijala na njen stomak, položio joj oba dlana na tu podlogu i fotografisao prste - kaže se u nalazu i dodaje da žrtva nije ubijena u vodi.

- Isključuje se mogućnost da je ubijena u kanalu zbog nedostatka vode u plućima i stomaku. Dubina vode u kanalu je oko jedan metar, a širina je oko tri metra. Da je Jelena dobijala udarce u stojećem položaju, posle prvog ili drugog bi pala u vodu. Posle pada u vodu ili dobijanja novih udaraca u ležećem položaju, žrtva bi imala ogromnu količinu vode u plućima i stomaku. U plućima žrtve je pronađeno nekoliko kapljica vode, a u stomaku nimalo. Do tako minimalne količine vode u plućima može da dođe sa bilo kojim pritiskom na pluća - dok je žrtva bila u vodi ili kod ubacivanja i nameštanja leša u vodi, izvlačenja iz vode ili kada neko stane na leš koji leži pod vodom, kao u ovom slučaju - objašnjavaju stručnjaci u nalazu i poručuju da još nije kasno da se uradi veštačenje Jelenine garderobe, ako do sada nije urađeno.

AMERIČKI FORENZIČARI OTKRILI NOVE DETALJE UBISTVA: Jelenin leš imao "BETONSKE CIPELE" da ne bi isplivao!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Jel Istraga.... - primala platu sve ove godine...?

Kilo

pre 5 godina

Nemoguće da ne može da se reši slučaj ovoliko dugo. Jelenu je ubio neki moćnik.

mrmot zna

pre 5 godina

organizoavno porodično sektasko ubistvo jer vise nije htela da im peva za đžabe...amin bre više...

Aleksandar

pre 5 godina

Ћути, глуп си. Мозак ти је испран сендвичима.

miloš

pre 5 godina

Dno dna od teksta, nedostojan ni za gore tabloide

Aldi

pre 5 godina

Koji DNK i odakle?! Sa slike su ga izdvojili?!Koga ovdje tko zamajava pobogu.Zena sahranjena brzinom munje ,nakon pronalaska tijela,sto me i sokiralo!Kako su samo imali vremena da pregledaju tijelo u par dana ,izdvoje sve sumnjive DNK!? Da bi sad ovi nakon 2 godine izdvajali "nove" DNK ..Odakle i kako,ako nije do sada otkriveno bilo? Ovo pocinje da lici na naucnu fanstastiku...pretjerivanje i lazi!!

Marrco

pre 5 godina

Američki forenzicari na osnovu fotografije našli DNK....

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija