• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

17.11.2019

14:44

PAS NAPAO DEČAKA (9) U KOTEŽU KADA JE HTEO DA SE POIGRA SA NJIM! Dete prevezeno na maksilofacijalnu hirurgiju

Vesti

PAS NAPAO DEČAKA (9) U KOTEŽU KADA JE HTEO DA SE POIGRA SA NJIM! Dete prevezeno na maksilofacijalnu hirurgiju

Podeli vest

Dete od devet godina izujedao je pas u Sutjeskoj ulici u palilulskom naselju Kotež

Kako saznajemo, dete se igralo s drugom decom u dvorištu kuće.

U jednom trenutku, dete je htelo da se poigra i sa mešancem, koji je bio vezan u dvorištu, a koji ga je ugrizao za usnu.

Dete je prevezeno na maksilofacijalnu hirurgiju zbog povrede lica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Demir

pre 4 godine

Mogu da zamislim sta ce biti sa malisanom kojeg je ujela dzukela. Mene je isto tako izujedao mesanac, najvise glavu. Tada sam imao dve- tri godine. Posledica straha je bilo zmirkanje do petnaeste godine a oziljci do kraja zivota. Gledam u Nisu copore kerova na ulicama, na raskrsnicama grada. Ne shvatam poentu tolerisanja gradskih celnika postojecom politikom. Gledao sam neke ljude koji ih uvece redovno hrane na ulici !!!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija