• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

25.12.2019

13:03

PRONAŠLI SMO ZEMUNICU U ŠUMI, MONIKIN RANAC I NJEGOVU JAKNU! Jeziv prizor u Malči! Unutra nađeno ćebe i najlon?!

Vesti

PRONAŠLI SMO ZEMUNICU U ŠUMI, MONIKIN RANAC I NJEGOVU JAKNU! Jeziv prizor u Malči! Unutra nađeno ćebe i najlon?!

Podeli vest

Nestanak Monike Karimanović (12), učenice šestog razreda, digao je na noge čitav Niš i okolinu, a meštani su sami krenuli u potragu kako bi pomogli policiji koja već danima traga za nestalom devojčicom.

M.P je ispričao da je sa prijateljima, kao i ostali iz sela, krenuo u potragu za Monikom, pa je u obližnjoj šumi u Malči pronašao jeziv prizor.

Oni su navodno duboko u šumi naišli na devojčicin ranac, otmičarevu jaknu ali i zemunicu koja se, kako kažu "smeštaj ali i mesto za sakrivanje Malčanskog berberina". 

- Prizor je bio jeziv. Sa prijateljima sam naišao na Monikinu torbu kao i njegovu jaknu. U blizini mesta gde je bila devojčicina jakna bila je zemunica, opremljena bolje i od prave vojničke. Unutar nje pronašli smo ćebe, najlon i ono najosnovnije kako bi dvoje ljudi mogli da prenoće u njoj. Ispred zemunice videli smo tragove svežeg povraćanja što svedoči da smo se mimoišli sa otmičarem i Monikom u nekih petneastak minuta - priča M.P.

Foto: MUP Srbije

Policija traga za Ninoslavom Jovanovićem

M.P tvrdi kako je pozicija zemunice bila takva "da je Ninoslav Jovanović imao odličan i jasan pogled na glavni put i prilaz šumi". U policijskim spisama navodi se da je Ninoslav i te kako inteligentan, i da je pitanje koliko još ovakvih skrovišta postoji u šumi. Od juna meseca kako je na slobodi nije išao kući. Meštani su mu čak nadenuli nadimak "šumski čovek".

Podsetimo, pripadnici MUP intenzivno tragaju za muškarcem sa fotografije zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica. On je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Foto: Facebook/Aleksandra Caka

Policija poziva građane koji prepoznaju muškarca sa fotografije, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju ili koje bi bile od pomoći da se jave na brojeve telefona 192 i 018/522-982.

KO JE SUROVI MALČANSKI BERBERIN ZA KOJIM TRAGA SRBIJA Žrtve nalazio na umrlicama, od onoga što je radio LEDI SE KRV U ŽILAMA

POLICIJA HITNO O NESTANKU DEVOJČICE! On je oteo malu Moniku?! AKO STE GA VIDELI JAVITE SE NA OVAJ BROJ!

FOTKE SA LICA MESTA! ŽANDARMERIJA NA NOGAMA, PODIGNUTI HELIKOPTERI! Oglasio se deda nestale devojčice: Pronađeni novi tragovi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandra

pre 4 godine

Sta ce takav monstrum na slobodi??? Da li treba da strada jos neko dete da bi ga zatvorili dozivotno? Zasto se igraju decijim zivotima??

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17