• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

04.02.2020

10:40

PALA FATALNA "KOKAINA"! Ono što je vozila u kolima šokiralo je NOVOSADSKU POLICIJU

Vesti

PALA FATALNA "KOKAINA"! Ono što je vozila u kolima šokiralo je NOVOSADSKU POLICIJU

Podeli vest

Policija u Novom Sadu juče je zaustavila automobil za čijim je volanom bila žena. U gepeku su našli drogu i oružje, a sada je otkriveno o kome je reč - Marijani M. zvanoj Kokaina.

Policija je u Petrovaradinu zaustavila automobil marke "pasat"

- U gepeku se nalazio jedan pleteni džak, kao i velika, crna, putna torba i još jedna manja maslinastozelena torba. Torbe su bile pune paketa zamotanih u celofan. Nađena su četiri paketa marihuane, ukupne težine 20 kilograma, kao i dva paketića heroina. U džaku je bilo pet pištolja, zamotanih u celofan, kao i 20 komada municije - ispričao je izvor "Kurira" upućen u slučaj i dodao da je plavuša odmah uhapšena:

Protiv Marijane M. (31) je podneta krivična prijava zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodila i preprodavala narkotike i oružje. Određen joj je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti saslušana u tužilaštvu".

Foto: MUP Srbije

 

Prema njegovim rečima, sumnja se da je uhapšena plavuša bila samo deo veće kriminalne grupe.

- Pretpostavlja se da je Marijana bila kurir i da je za nekoga prevozila drogu i pištolje. Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za "prljav posao". Osim toga, ispituje se kome je ilegalna roba, koju je prevozila, trebalo da se dostavi - objašnjava sagovornik i dodaje:

Foto: MUP Srbije

 

"Takođe, pronađeno oružje poslato je na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je već korišćeno u krivičnim delima ili je tek trebalo da se upotrebi ili preproda na crnom tržištu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 4 godine

PS: "Ispituje se da li je ona radila za neki kriminalni klan ili eventualno nije ni znala da ju je neko iskoristio za "prljav posao"" PS; "a sada je otkriveno o kome je reč- Marijani M. zvanoj Kokaina" Ma nije ni znala, a zovu je od milja Kokaina, pustite ženu bre. Ko imalo ima mozga jasno mu je sve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija