• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

06.03.2020

17:53

PRIĐU BANKOMATU, IZVADE ALAT NALIK NA MALU TESTERU, A ONDA KREĆE AKCIJA! Rusi ukrali 6,5 miliona dinara na tri lokacije u BEOGRADU!

Vesti

PRIĐU BANKOMATU, IZVADE ALAT NALIK NA MALU TESTERU, A ONDA KREĆE AKCIJA! Rusi ukrali 6,5 miliona dinara na tri lokacije u BEOGRADU!

Podeli vest

Državljani Rusije Aleksej Tešanov (34), Dmitrij Metanikov (35) i Anton Girodobov (30) uhapšeni su u četvrtak ujutru dok su pokušavali da ukradu novac iz jednog bankomata u Južnom Bulevaru na beogradskoj opštini Vračar. Utvrđeno je da je ova grupa u prethodnih nekoliko dana iz dva bankomata u Zemunu i na Zvezdari ukrala ukupno oko 6,5 miliona dinara

Prema nezvaničnim saznanjima Informera, Tešanov, Metanikov i Girodobov su bili veoma uigrani imali su kompletnu opremu za pljačku bankomata.
- Dok bi jedan čuvao stražu, druga dvojica bi alatom, koji liči na malu testeru, isekla gornju ploču sa bankomata, kako bi mogli da priđu žicama i kontrolnim panelima. Nakon toga bi specijalnim uređajem dekodirali i otključali bankomat, odakle su uzimali novac - kaže izvor našeg lista iz istrage.

ŠTA ONI RADE? POSLUJU U SRBIJI, A CENE IM U EVRIMA Na bilbordima nude usluge u STRANOJ VALUTI I JAVNO KRŠE ZAKON!

 


On dodaje da su Rusi najpre obili jedan bankomat u Zemunu i iz njega ukrali 5.200.000 dinara, a zatim i na Zvezdari odakle su uzeli 1.300.000.
- Pošto je reč o pljačkama koje su izvedene na potpuno isti način, znali smo da se radi o jednoj uigranoj ekipi. Utvrdili smo da su imali i jedan neuspeo pokušaj pljačke na Novom Beogradu, gde su ih verovatno omeli prolaznici. Nakon toga su otišli na Vračar, u Južni Bulevar, gde su pokušali da obiju bakomat, ali ih je tamo zaskočila policija i uhapšeni su - ispričao je naš sagovornik.


Kod kradljivaca je pronađen deo ukradenog novca. Oni su privedeni u tužilaštvo, uz krivičnu prijavu za tešku krađu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 4 godine

Kako bre brača rusi da pokradu srpsku braču hahahaa

niki

pre 4 godine

pa sta neka kradu ,pa svi kradu ,sto je ovaj sl.cudan i zanimljiv?Bolje da pisete kako politicari kradu ,aaEe to ne smete ,prpa jel?Nasli ovu boranuju ,pih...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija