• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K./telegraf.rs

24.10.2020

15:31

DRUGARICA POKOJNOG DEČAKA SE KUNE DA JE NAPADAČ IMAO NOŽ: Prišla sam drugu i počela da ga šamaram, NISAM NI SLUTILA DA JE MRTAV!

Vesti

DRUGARICA POKOJNOG DEČAKA SE KUNE DA JE NAPADAČ IMAO NOŽ: Prišla sam drugu i počela da ga šamaram, NISAM NI SLUTILA DA JE MRTAV!

Podeli vest

Devojčica je svedočila o tragediji koja se dogodila na ulici u Nišu: Čula sam ga kako kaže: "Stanite", a onda je pao - ispričala je drugarica pokojnog dečaka iz Niša

Petnaestogodišnja E. S. bila je u društvu svog vršnjaka A. Ć. koji je sinoć preminuo bežeći od, za sada, nepoznatog mladića smatrajući da će ga napasti nožem. 

Ona kaže da se sa njim i njihovim zajedničkim drugom Đ. S. vraćala iz Čaira kada su ugledali momka od koga su se uplašili.

- Videla sam ga da nešto jede, jer je u rukama imao neku kesu. Ništa nije nagoveštavalo da će nas napasti... Bio je iza nas, a moji drugovi su se naglas šalili, pričajući o nekom događaju koji im se desio pre nego što smo se našli. Naime, videli su nekog mladića koji je udario u banderu, pa su ga imitirali i naglas se smejali.

Foto: printscreen

 

Međutim, izgleda da je taj mladić pomislio da se njemu podsmevao. Prišao je A. Ć. i kazao: "Šta je bilo bre?" On se uplašio, a ja sam rekla da požurimo da pobegnemo da ga ne sretnemo ponovo – opisuje tragičan događaj tinejdžerka.

Kaže da su trčali ka ulici u kojoj ona živi i da je preminuli dečak bio iza njih.

- Čula sam ga kako kaže: "Stanite", a onda je pao. Mislila sam da se šali sa nama jer takav je bio, voleo je da pravi viceve. Prišla sam mu i počela da ga šamaram, smatrajući da će prestati sa šalom, jer će ga zaboleti. Nisam ni slutila da je mrtav. Prišli su nam neki momci koji su tu slučajno prošli, pozvali su Hitnu pomoć, ali je za njega bilo kasno – priča tinejdžerka.

Dodaje da je sigurna da je nepoznati mladić imao nož.

- Videla sam ga iz daljine od desetak, petnaestak metara tako da ne znam kakav nož je bio, ali sam ubeđena da ga je imao u rukama. Mnogo sam se potresla, upravo sad sam došla sa saslušanja u policiji – rekla je drugarica preminulog tinejdžera.

Foto: printscreen

Mesto gde je palo nesrećni dečak

Ona ističe da se sa preminulim dečakom nije dugo družila, ali da su se za kratko vreme zbližili.

- Znamo se od ranije, jer smo bili komšije dok se ja nisam preselila, a baš se družimo od kraja letnjeg raspusta. Mnogo je bio druželjubiv, pozitivan, društvo ga je obožavalo – navodi devojčica.

Komentarišući njegovu iznenadnu smrt kaže da nije imala pojma da ima zdravstvenih problema.

- Nikada se nije žalio da je bolestan. Nije tako ni izgledao, ne znam šta je moglo da mu se desi da premine na ulici – rekla je E. S.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija