• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

19.12.2020

09:44

UŽAS NA SVETOG NIKOLU! Upao kod čoveka, pa PRETUKAO CELU PORODICU - EVO ŠTA JE BIO MOTIV!

Vesti

UŽAS NA SVETOG NIKOLU! Upao kod čoveka, pa PRETUKAO CELU PORODICU - EVO ŠTA JE BIO MOTIV!

Podeli vest

Drama na Svetog Nikolu!

Osnovno javno tužilaštvo u Leskovcu odredilo zadrzavanje Srđanu F. iz Leskovca, zato što je  pokušao da prinudi Ivana D. iz Leskovca da mu vrati 10.000 evra koje mu je dao na zajam.

Osumnjičeni je otišao u kuću oštećenog, te uz pretnju  da će ih sve pobiti, počeo sa fizičkim napadom, tako što ih je udarao šakama i pesnicama.

Napadač nikoga nije poštetedo, pa je u besu izudarao kako oštećenog, tako i njegovog sina, ženu, oca i majku koja je invalid i u kolicima, a koju je izbacio iz kolica pri čemu je zadobila  povrede čija težina još nije utvrđena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tamara

pre 3 godine

Tako sam uzbuđena ... Zajam sam dobila od zajmodavca koji mi je pomogao s posudbom. Bilo je nevjerojatno kako sam dobio kredit. Pokušao sam s drugom uslugom, ali nikada nisam mogao dobiti zajam od te usluge. Neki od njih tražit će od mene da ispunim puno dokumenata i na kraju dana neće završiti dobro. Ali sretna sam nakon sastanka s Elenom Nino. Uspio sam dobiti zajam od 720.000 eura, sada moje poslovanje ide dobro i želim da svi to znate danas, jer su brzi i 100% pouzdani. Sada plaćam zajam koji sam dobio od tvrtke Elena Nino po cijelom svijetu. Stupite u kontakt s njima i ne gubite vrijeme s tim zajmodavcima, ljubazno kontaktirajte ovu e-adresu: elenanino0007@gmail.com

Milan

pre 3 godine

Sledeci mejl enino0000072557@gmail.com Proverena prica

Zoran

pre 3 godine

A ovom što neće da vrati dug orden za hrabrost. Ej, bruka. Uzme novac, pa neće da vrati. I ne sme mu niko ništa. Zaštićena vrsta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija