• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

30.12.2020

11:28

MAJKA NAMERNO BACILA NOVOROĐENČE U POLJSKI TOALET?! Protiv Danijele Baukov podneta krivična prijava za POKUŠAJ UBISTVA BEBE

Vesti

MAJKA NAMERNO BACILA NOVOROĐENČE U POLJSKI TOALET?! Protiv Danijele Baukov podneta krivična prijava za POKUŠAJ UBISTVA BEBE

Podeli vest

Protiv Danijele B. (27) iz Mokrina kod Kikinde koja je po porođaju bacila bebu u poljski toalet, Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi podneće krivičnu prijavu za pokušaj ubistva deteta pri porođaju, rečeno je za Informer u PU Kikinda

Danijela se porodila u poljskom toaletu u ponedeljak oko 9 časova ujutru. A za ceo sučaj se saznalo kada je sa novorođenčetom muškog pola stigla sanitetom kikindsku Opštu bolnicu. Pregledom je utvrđeno da beba ima vidne povrede glave i tela, a pupčana vrpca bila je presečena. Beba je hitno prebačena u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu i za sada je dobro, a majka je zadržana u kikindskoj bolnici.

Danijelin suprug Nenad Baukov je za Informer tvrdio da je laž da je njegova supruga pokušala da ubije bebu.

- Spavao sam, jer sam došao sa posla iz treće smene. U jednom trenutku, oko 9 časova probudilo me je jaukanje. Tašta je vidno uplašena utšala u moju i tada smo zajedno izašli došli do poljskog toaleta. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i bebu sam izvukao iz drvenog toaleta.

Foto: V.N.

Nenad Baukov

Supruzi je pukla pupčana vrpca i dete je upalo. Danijela nije htela da ubije dete, nego se porodila iznad poljskog toaleta-tvrdi suprug porodilje i dodaje da nije znao da mu je žena trudna.

- Krupnija je i dete je nosila „visoko“. Sumnjao sam, ali mi je rekla da je to poremećaj hormona-kaže Nenad.

Pre pet godina bebu bacila u veš mašinu

Za Danijelu se vezuje još jedan sporan događaj oko porođaja kada je 2015. u Novom Sadu,
gde je živela sa suprugom, i tek rođenu bebu umotala u krpe i ubacila u veš mašinu.

Nadležnim organima je tada rekla da je dete ispalo iz nje kada je otišla u toalet i da je rođeno
mrtvo. Sve je otkriveno kada joj je pozlilo, zbog čega je morala da ode u bolnicu. Tada je
pozvala muža i rekla mu da donese dete koje je zavila u krpe i stavila u veš mašinu.

Obdukcija je pokazala da je beba rođena mrtva, pa se Danijela nije dalje teretila za ubistvo deteta pri rođenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

I nju i ovog " mudraca" u buvaru ! Prvo ubijes pa onda zoves hitnu pomoc, tra la la , ...prvi put ; drugi put ; ,.....Koliko puta ??? Bukagije na noge , pa dok vas bog drzi !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija