• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. Jović

15.01.2021

07:15

ŠOK OTKRIĆE U RAČUNARU NESTALOG MLADIĆA! Milanu se posle Svetog Nikole izgubio svaki trag, SADA JE OTKRIVENA PREPISKA KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ REČI

Vesti

ŠOK OTKRIĆE U RAČUNARU NESTALOG MLADIĆA! Milanu se posle Svetog Nikole izgubio svaki trag, SADA JE OTKRIVENA PREPISKA KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ REČI

Podeli vest

Nakon što je proslavio svoju krsnu slavu Svetog Nikolu, Milan Ilić (35) iz Donjeg Milanovca bez ijedne reči roditeljima je napustio svoj porodični dom i otada mu se gubi svaki trag.

Poslednji put mladić je viđen drugog dana slave 20. decembra prošle godine u ranim jutarnjim satima, a sreo ga je rođak pripadnik Policijske stanice u Donjem Milanovcu , kome se tada nije učinilo ništa čudno u ponašanju nestalog momka.

Čim su primetili da Milana nema i da se ne javlja niti vraća kući, zabrinuti roditelji slučaj su prijavili policiji u Milanovcu i Majdanpeku.

Obimna potraga

U potragu za nestalim mladićem uključili su se svi. Pored pripadnika policije i roditelja, tražili su ga i prijatelji, alasi, rendžerska služba Nacionalnog parka "Đerdap"... Organizovani preko društvenih mreža obilazili su danima sva mesta na koja je Milan ranije odlazio vodeći svoje pse, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Porodica se potom za pomoć obratila i Ministarstvu unutrašnjih poslova, uputivši molbu adresiranu lično na ime ministra Aleksandra Vulina, ali i direktora policije, Vladimira Rebića. Pomoć i od strane državnih organa nije izostala pa je stotinu pripadnika Interventne policije danima pretraživalo i češljalo okolinu Donjeg Milanovca. Iz Beograda su dovedeni specijalno obučeni psi tragači, Dunavsko dno se pretraživalo čamcima sa sonarima nizvodno prema Đerdapu, a u Donji Milanovac je došla i Ronilačka jedinica Žandarmerije. Međutim, uprkos naporima i zalaganju svih na ovom slučaju, i dalje nema nijedne informacije vezano za nestanak mladića Donjeg Milanovca.

Foto: V.J.

Stigla je pomoć iz Beograda, ali potraga nije dala rezultate

- I dalje smo u neizvesnosti. Još nemamo nikakvih saznanja šta se dogodilo i da li je možda negde viđen - kaže za Informer Ljubiša Ilić, Milanov otac.

Glasine da je viđen kod Golupca

Ono što se nagađa po varoši a što spade samo u čaršijske nepotvrđene priče je, da je Milan viđen u manastiru Tuman kraj Golubca i da se izjasnio da ne želi bilo koju vrstu komunikacije sa bilo kim. Porodica je ovo demantovala.

Milan je u svom lap topu ostavio i prepisku koja je predata policiji u cilju dalje istrage. Prema informacijama do kojih je Informer došao od izvora bliskom listu, za sada još nepotvrđene informacije vezano za sadržaj pisma, govore da je Milan u prepisci izneo da svoj život nadalje želi da nastavi na način kakav to on želi i kako njemu odgovara.

Međutim, u pismu su navodno izneti i vrlo potresni i uznemirujući detalji kojima mladić ukazuje šta bi trebalo po njegovoj želji uraditi sa njegovim telom kada bude nađeno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cime se vi bavite

pre 3 godine

Dokle cete pisati sve, "navodno, carsijske price, rekla-kazala,..."? Dokle? Koja ste vi novina? Sigurno idete ka tome, da niko vise nece ni usranu zicugu, da obrise vama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija