• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.R.

02.02.2021

16:49

SIN DIPLOMATE ŠVERCOVAO MIGRANTE!  U mercedesu diplomatskih registracija sakrio je trojicu iz Bangladeša, UZEO IM NOVAC!

Vesti

SIN DIPLOMATE ŠVERCOVAO MIGRANTE! U mercedesu diplomatskih registracija sakrio je trojicu iz Bangladeša, UZEO IM NOVAC!

Podeli vest

Nakon višemesečnog predistražnog postupka koji je Tužilaštvo za organizovani kriminal vodilo u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala i Bezbednosno informativnom agencijom, priveden je državljanina Pakistana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelazak državne ganice i krijumčarenje ljudi iz čl. 350 st. 3 u vezi st. 2 KZ Republike Srbije.

Naime, osumnjičeni je na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Republike Srbije prema Republici Mađarskoj  pokušao da omogući drugim licima nedozvoljen prelazak granice Republike Srbije od Beograda do graničnog prelaza Horgoš tako što je u Beogradu u prtljažni prostor od putničkog vozila marke „merzedes“, tip „C250 D“ rumunskih registarskih oznaka (diplomatsko vozilo ambasade Pakistana u Bukurepštu), koji je u vlasništvu njegovog oca, smestio tri migranta iz Bangladeša. 

Tom prilikom su migranti predali osumnjičenom novac kako bi im se omogućio ilegalan prelazak granice između Republike Srbije i Republike Hrvatske.

Nakon toga se vozilo uputilo u pravcu granilnog prelaza Horgoš prema Republici Mađarskoj gde je kontrolom policijskih službenika na graničnom prelazu ustanovljeno da se u prtljažniku vozila nalaze skriveni migranti. 

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje i  lice je uz krivičnu prijavu sprovedeno u Više javno tužilaštvo u Subotici. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija