• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

04.02.2021

14:26

Marko Nicović: Srpski navijači su odlično organizovani i KORISTE SPORT KAO VARKU DA BI SE BAVILI NEČIM DRUGIM

Vesti

Marko Nicović: Srpski navijači su odlično organizovani i KORISTE SPORT KAO VARKU DA BI SE BAVILI NEČIM DRUGIM

Podeli vest

Advokat Marko Nicović smatra da je jutrošnje hapšenje organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka MUP-a dobar signal koji pokazuje da je država jača od bilo koga, ko misli da na neki način utiče na neke društvene tokove.

“Bilo je krajnje vreme da se država obračuna sa navijačima koji su postali ozbiljan problem ne samo u Srbiji već i za okruženje i u Evropi. Srpski navijači su odlično organizovana grupa koja se bavi svim drugim više nego sportom, koji im služi samo kao fasada ili varka”, rekao je Tanjugu Nicović, inače bivši policajac.

Navijači, kako je dodao, vole sistem u kojem mogu da vladaju preko sile, ucene, droge, rekata i sličnog, na koji način postaju faktor od kojeg država zazire.

Foto: Predrag Milosavljević

Velja Nevolja na stadionu Partizana



“To je pogrešno jer im tako daje veći značaj, omogućuje da se finansijski bogate i onda mogu da utiču na bilo koja društvena zbivanja”, naveo je Nicović ističući da je današnja akcija “dobar signal koji pokazuje da je država jača od bilo koga, ko misli da na neki način utiče na neke društvene tokove”.

“Država je pokazala da to ne može i to je dobar znak”, zaključio je Nicović i dodao da očekuje da će sada doći do reogranizacije u policiji.

Zajedničkom akcijom Tužilaštva za organizovani kriminal, MUP-a i BIA-e jutros je uhapšeno 17 osumnjičenih za najteža krivična dela, na čelu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 3 godine

a kako bi bilo da se celo rukovodstvo tih klubova smeni? terzic i ostali?!!!

Kostadin

pre 3 godine

Smenjen je blagajnik koji je kupovao i prodavao fudbalere. To je za početak nešto.

zoran

pre 3 godine

Otkrio Marko toplu vodu..decenijama je tako..pitajte Duleta Savića.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17