• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

08.02.2021

17:57

ISEKAO PETORICU MIGRANATA! Posle masovne tuče u Kikindi uhapšen Avganistanac

Vesti

ISEKAO PETORICU MIGRANATA! Posle masovne tuče u Kikindi uhapšen Avganistanac

Podeli vest

Policija u Kikindi uhapsila je su A. B. Z. (20 iz Avganistana, zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška i laka telesna povreda

On se sumnjiči da je u Tranzitnom prihvatnom centru u Kikindi, nakon tuče u kojoj je učestvovalo više osoba, oštrim predmetom naneo teške telesne povrede dvojici migranata, dok je trojicu lakše povredio.

Povređenim migrantima pomoć je ukazana u Opštoj bolnici u Kikindi. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kikindi.

MASOVNA TUČA MIGRANTA NADOMAK KIKINDE! Tokom obračuna korišćeni noževi i ašovi, HITNA IH ODVOZILA U TURAMA



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade
Društvo

Tošković je dao najviše što je mogao za svoju otadžbinu! Vučević i Mojsilović posetili povređenog pripadnika 72. brigade

Ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović posetili su danas povređenog pripadnika 72. brigade za specijalne operacije, starijeg vodnika Branka Vojvodića, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju, nakon zadobijanja teških povreda tokom vežbe desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav u okviru vojnog kompleksa "Orešac".

16.04.2024

18:28

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija