• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2021

22:00

ŠOKANTNO! NOVA JEZIVA OTKRIĆA U ISTRAZI ZLOČINA POHAPŠENIH MAFIJAŠA! Veljin klan kasapio ljude i na stadionu?!

Vesti

ŠOKANTNO! NOVA JEZIVA OTKRIĆA U ISTRAZI ZLOČINA POHAPŠENIH MAFIJAŠA! Veljin klan kasapio ljude i na stadionu?!

Podeli vest

U specijalnom 'bunkeru' na stadionu FK Partizan policija našla tragove prskanja krvi, ali i fragmente kostiju. Zato se sumnja da su Veljko Belivuk i njegovi mafijaši tu mučili i kasapili svoje žrtve

Policija je u specijalnom bunkeru na stadionu FK Partizan, koji je koristio Veljko Belivuk (35) sa svojim klanom, pronašla tragove prskanja krvi, ali i fragmente kostiju, ekskluzivno saznaje Informer!

To upućuje na sumnju da su mafijaši brutalno mučili i kasapili svoje žrtve, a neke od njih možda i ubili upravo na stadionu JNA!?!

Ulaz u specijalni bunker, kako nam je objasnio naš izvor iz istrage, nalazi se u bašti restorana na stadionu Partizana. Ključeve bunkera imali su samo Belivuk i njegovi najbliži saradnici.
- Prilikom pretresa tih prostorija pronađena su pakovanja baruta, biber sprejovi, ključevi policijskih lisica, brojači novčanica, kao i najmoderniji ometači signala mobilne telefonije. Međutim, ono što je posebno iznenadilo inspektore je pronalazak četiri potpuno nova gumena čekića, kao i komadi garderobe, na kojima su otkriveni tragovi krvi. Takođe, forenzičkom analizom na zidovima su pronađeni i tragovi prskanja krvi, kao i fragmenti, sitni delovi ljudskih kostiju! - otkriva naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, sve ukazuje da su Velja Nevolja, Marko Miljković i ostali članovi klana i službene prostorije Partizana koristili za monstruozno mučenje i kasapljenje žrtava.

- Pretpostavlja se da su im gumeni čekići služili za mučenje žrtava. Prema onome što smo do sada saznali o delovanju klana, posle svake 'upotrebe' čekić bi se bacio i spaljivao, pa bi se za sledeću žrtvu koristio novi... Osim čekića, u bunkeru su nađene i teleskopske palice, kao i nekoliko noževa. Sve to je poslato na detaljnu analizu - kazao je naš sagovornik.

Pored ovog oruđa za prebijanje i sakaćenje, otkriva naš izvor, u bunkeru je nađeno i 18 kompakt-diskova sa naznačenim datumima, imenima i različitim adresama. Verovatno se radi o snimcima sa nadzornih kamera sa objekata koje je Veljin klan osmatrao. Na jednom CD-u napisano je i ime ubijenog pripadnika 'kavačkog klana' Davorina Baltića!

Policija, kako saznajemo, ima čvrste dokaze da je klan Velje Nevolje ubio najmanje trojicu u štek kući i u Ritopeku. Međutim, u poslednjih godinu i po dana nestalo je više od deset ljudi za koje postoje ozbiljne indicije da su oteti, a verovatno i ubijeni po nalogu Belivuka.
- Pregledom snimaka video-nadzora sa Veljinog bunkera na stadionu utvrđeno je da su dvojica muškaraca sa spiska nestalih dovedena u te prostorije, a nikad više nisu izašli odatle! Tu dvojicu su najverovatnije mučili i ubili u bunkeru, a zatim su njihova tela raskomadana i u torbama odneta na tajnu lokaciju. U interesu istrage, za sada ne možemo otkriti imena tih žrtava - napominje naš izvor.

Foto: Printscreen

Rat klanova

Podsetimo, policija je u saradnji sa BIA, posle višemesečnog praćenja, 4. februara uhapsila Veljka Belivuka, vođu Partizanove navijačke grupe 'Principi', zatim Veljinu 'desnu ruku' Marka Miljkovića Mareta (29) i još 20 njihovih najbližih saradnika. Belivuk i njegova banda terete se, za sada, za tri ubistva, iznude, reketiranje i preprodaju droge.
Bezbednosne službe smatraju Belivuka za glavnog čoveka zloglasnog crnogorskog 'kavačkog klana' u Srbiji, koji je poznat po ubistvima i rasturanju velikih količina droge. Sumnja se i da je Belivuk učestvovao u više mafijaških likvidacija pripadnika "škaljarskog klana", koji je u sedmogodišnjem krvavom ratu sa 'kavčanima'.

Organizovao osvetu za ubistvo Baltića?!


Davorin Baltić (40), visokopozicionirani pripadnik 'kavačkog klana', ubijen je 1. januara 2018. u garaži na Vračaru u Beogradu. Za Baltićevu likvidaciju bio je osumnjičen Užičanin Damir Hadžić, najbliži saradnik Igora Dedovića, koji je bio označen kao jedan od vođa 'škaljarskog klana'. Hadžić i Dedović su, zajedno sa Stevanom Stamatovićem, u međuvremenu ubijeni u restoranu u Atini 19. januara 2020.
U likvidaciji 'škaljaraca' je, po svemu sudeći, učestvovao i klan Veljka Belivuka, jer je u njegovom bunkeru na Partizanovom stadionu pronađen snimak Baltićevog ubistva, kao i sve informacije o ovom zločinu kojima je raspolagala i naša policija. Belivuk je najverovatnije, po nalogu 'kavačkog klana', dobio ove podatke na disku od nekog iz MUP-a i sve to je iskoristio da što pre otkrije Baltićeve ubice kako bi potom organizovao osvetu.



 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gleichschaltung

pre 3 godine

Sve što cveta, htelo bi da cveta, ali ne sme da počne da smeta! Nikako da ne smeta bratiji i partiji !

Iz principa

pre 3 godine

"Nevolja" nikad ne dolazi sama...Informer Boys zaradise Blood eagle-a. PS N.U.S.K.N.P.

NEBOJŠA

pre 3 godine

А РУКОВОДСТВО ПАРТИЗАНА СИГУРНО НИЈЕ ИМАЛО ПОЈМА О ТОМЕИЛИ ЈЕ ОНАЈ ДЕБЕЛИ ВЕПАР ПОДНЕО ОСТАВКУ ИЗ''МОРАЛНИХ РАЗЛОГА''.А И ДИРЕКТОР РЕБИЋ НИЈЕ ИМАО ПОЈМА СА КИМ ИСПИЈА ШАМПАЊАЦ НА СТАДИОНУ И ''ПОСУЂУЈЕ '' МУ ТАБЛИЦЕ СВОГ АУТОМОБИЛА !!!

OTEO I BRUTALNO TUKAO KOŠARKAŠA, GASIO CIGARETE I POTPISIVAO MU SE ŽILETOM PO TELU! Jeziva istorija uhapšenog Kuzmana!
Hronika

OTEO I BRUTALNO TUKAO KOŠARKAŠA, GASIO CIGARETE I POTPISIVAO MU SE ŽILETOM PO TELU! Jeziva istorija uhapšenog Kuzmana!

Marko Andrić zvani Kuzman iz Niša, čiji su snimci razgovora na kojima se moglo čuti kako priča o vođi bande "Pink Panteri" Milanu Ljepoji koji je nestao i za koga se sumnja da je ubijen od strane kriminalne organizacije, uhapšen je u četvrtak u Nišu, a žitelji ovog grada još pamte kako se pre desetak godina iživljavao nad maloletnikom kojeg je kidnapovao

10.02.2021

19:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija