• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

09.04.2021

14:07

"NIJE MNOGO RADOSTI U ŽIVOTU IMAO..." Miloš ostao bez oca, brinuo o majci i mlađem bratu, a onda ga ZADESILA STRAŠNA SUDBINA

Vesti

"NIJE MNOGO RADOSTI U ŽIVOTU IMAO..." Miloš ostao bez oca, brinuo o majci i mlađem bratu, a onda ga ZADESILA STRAŠNA SUDBINA

Podeli vest

Miloš Miladinović (33) iz niškog sela Gornja Vrežina, koji je juče poginuo u fabrici "Put Inženjering" bio je jedini hranilac porodice nakon što mu je pre dvadesetak godina umro otac. Mladić za koga svi imaju samo najlepše reči, starao se o majci Jasmini i mlađem bratu sa posebnim potrebama.

Vest da je stradao na radnom mestu zavila je u crno njegovu porodicu koja se nadala da će se Miloš uskoro oženiti jer je pravio takve planove i počeo da sređuje kuću.

Majka Jasmina naglas je oplakivala sina koji joj je bio uzdanica.

- Ništa mi nije više ostalo, on je bio moje zlatno dete. Jao Miloše moj, vrati se… Kako će majka da živi bez tebe - jadikovala je očajna žena.

Utehu je pokušavala da joj pruži njena sestra Verica Damnjanović koja je pridržavala očajnu majku, jer je jedva stajala na nogama.

- Ja sam ga poslednja i videla… Svratio je juče kod mene u prodavnicu da nešto kupi, bio je veseo. Mnogo sam bila bliska sa njim, sve njegove tajne sam znala. Sad nam je ostala samo tuga, ni reči više nemamo - rekla je ožalošćena tetka.

Milošev rođak Goran Đurđanović kaže da je baš on zaposlio Miloša u firmi "Put Inženjering" jer je i on tamo radio.

Foto: D.K.

Miloš Miladinović

- Bio je jedan od najboljih radnika i sad pogibe… Sad, kad je trebalo najlepše da živi, pripremamo mu sahranu. Nije bio ni oženjen, planirao je brak, porodicu, nedavno je kupio vikendicu u Brzoj Palanci, hteo je da tamo za vikende odlazi sa društvom. Imao je velike planove, a svi su pali u vodu. Bio je jedini hranitelj porodice, otac mu je umro mlad, sa 45 godina, i od tada je sve palo na Miloša. Nije mnogo radosti u životu imao, a bio je pravi anđeo. Nikada se ni na koga nije naljutio niti sa nekim posvađao - opisuje preminulog mladića Goran.

Kaže da ne zna tačne okolnosti nesreće ali da je od kolega čuo da je Miloš stradao prilikom istezanja prenapregnutih elemenata za gradnju, čijom se proizvodnjom bavi fabrika u kojoj je radio.

- Čuo sam da je pukla sajla, e sad da li ga je udarila ona ili ta betonska ploča, ne znam. Uglavnom, stradao je na licu mesta - kazao je Đurđanović.

Iz Ministarstva za rad i zapošljavanje Telegrafu je potvrđeno da se u poslodavcu Put Inženjering DOO Niš, dogodila kolektivna povreda na radu.

- Smrtno je stradao M.M. pri radu u pogonu za proizvodnju armirano betonskih elemenata. Povredu je zadobio i radno angažovani B.T. koji se trenutno nalazi u bolnici.  M.M. radio je na poslovima betonirca, bio je radnom odnosu na neodređeno vreme. Inspektor rada Odeljenja inspekcije rada u Nišu je odmah po prijavljivanju povrede na radu, izašao na lice mesta i započeo inspekcijski nadzor. U daljem postupku, na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, inspektor će preduzeti odgovarajuće mere iz svoje nadležnosti - navedeno je u dopisu koji nam je dostavljen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija