• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2021

09:29

KRILI SE PO SELIMA OKO RUME Detalji hapšenja prevaranta Save Kneževića i njegove majke - LAŽNI HIRURG DRŽAO PREDAVANJA U ALBANIJI

Vesti

KRILI SE PO SELIMA OKO RUME Detalji hapšenja prevaranta Save Kneževića i njegove majke - LAŽNI HIRURG DRŽAO PREDAVANJA U ALBANIJI

Podeli vest

Lažni doktor Sava Knežević (23) i njegova majka Danijela (49) uhapšeni su juče ujutru u Batajnici u akciji beogradske policije.

Ovim prevarantima o kojima Informer piše već nedeljama preti deset godina zatvora jer su se u poslednjih pet godina lažno predstavljali kao plastični hirurzi i osakatili više desetina ljudi iz Srbije i inostranstva.

Kada se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru, porodica Knežević je pobegla i danima se krila od policije u selima nadomak Rume i Stare Pazove. Međutim, po savetu advokata vratili su se u kuću u Batajnici, gde su juče dočekali hapšenje. Njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a danas će biti saslušani kod tužioca, nakon čega će biti doneta odluka o pritvoru.

Jedva preživele

Sava, po obrazovanju maser, sumnjiči se da se neovlašćeno bavio nadrilekarstvom, usled čega je kod žrtava došlo do komplikacija zbog kojih su pojedine jedva preživele. Neki od pacijenata su doživotno unakaženi, ostali su bez usana, sa otpalim bradavicama, strašnim ožiljcima na licu i po telu. Lažnom hirurgu zbog svega toga preti deset godina zatvora.


Njegova majka Danijela, cvećarka, osumnjičena je da mu je pomagala u izvršenju krivičnih dela. Ona je Savi bila desna ruka, primala je pacijente, vodila ordinaciju i predstavljala se čas kao sestra, čas kao doktorka Nela.

Foto: Informer

Majka mu je pomogala u svemu

Tokom 2017, kada je imao svega 19 godina, Knežević je držao predavanja doktorima na klinici La clinique de Paris u Tirani. Na internet stranici ove klinike osvanuo je snimak na kome se osumnjičeni hvali vrhunskim tretmanima koje radi. Na jednom od video-snimaka vidi se kako sa iglom u ruci na devojkama vrši estetske tretmane za koje nije obučen.

Predavanja u Albaniji

- Prvi smo u Albaniji koji nudimo tretmane za matične ćelije i regenerativnu medicinu. Govorim o zameni hormona, matičnim ćelijama, estetskoj medicini, ishrani i medicini života - kaže Sava na snimku.

Prema nezvaničnim informacijama, Knežević je završio samo prvu godinu stomatologije. Veliki broj operisanih dobio je posle intervencija ožiljke, opekotine i rupe na raznim delovima tela odakle im je vađeno salo i prebacivano u grudi ili usne. Ovaj nadrilekar se nesmetano reklamirao i pojavljivao se na izborima za mis, a reklamirale su ga i poznate ličnosti, od kojih je, kako "Novosti" saznaju, nekima nudio sponzorstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE UHAPŠEN LAŽNI DOKTOR SAVA KNEŽEVIĆ!
Hronika

EKSKLUZIVNO! OVAKO JE UHAPŠEN LAŽNI DOKTOR SAVA KNEŽEVIĆ!

Lažnog doktora Savu Kneževića koji je uz pomoć majke Danijele svojim nadrilekarstvom unesrećio, blagim rečima rečeno, desetine naivnih klijenata policija je uhapsila u njegovoj ordinaciji na Terazijama. Informer je prvi došao u posed eksluzivnih fotografija

24.05.2021

16:46

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija