• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

04.06.2021

09:36

Ovako jutros izgleda žarište eksplozije u Čačku: Meštani u strahu od požara, neki se još nisu vratili kućama (FOTO)(VIDEO)

rina

Vesti

Ovako jutros izgleda žarište eksplozije u Čačku: Meštani u strahu od požara, neki se još nisu vratili kućama (FOTO)(VIDEO)

Podeli vest

Jutro nakon stravičnih eksplozija meštani čačanskog naselja Pridvorica i dalje su u šoku. Najugroženije porodice su tokom noći evakuisane, a pojedini i dalje ne mogu da priđu do svojih domova.

"Prvo se čulo kao manje pucketanje, onda su počele strašne eksplozije. Samo smo se prekrstili i izašli napolje. Vatra je kasnije buknula, mislili smo da će nam doći do kuće. Stišalo se tek oko četiri sata ujutru, ali celu noć nismo spavali", rekao je za RINU Radoje Simeunović iz Pridvorice.

Na lokalizaciji vatre učestvovalo je 45 vatrogasaca.

Trenutno se na svakih pola sata čuju eksplozije, a tek kad one utihnu vatrogasci mogu da uđu u krug fabrike, do tada još uvek postoji mogućnost od širenja požara.

Foto: rina

Zgarište koje je ostalo nakon eksplozije

U fabrici Sloboda tokom noći niko nije povređen, svi radnici su evakuisani na vreme u sklonište jer je do eksplozije došlo u magacinu municije udaljenom 800 metara od proizvodnih pogona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija