• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

18.06.2021

23:00

Horor ispred osnovne škole u Zemunu  Dečak pretukao drugaricu iz odeljenja

Vesti

Horor ispred osnovne škole u Zemunu Dečak pretukao drugaricu iz odeljenja

Podeli vest

Igra učenika petog razreda, koji su se povodom završetka školske godine prskali vodom, jedne osnovne škole u centru Zemunu u četvrtak se završilo užasnim scenama. Dečak, koji je od ranije već imao ispade agresivnosti, prvo je učenicu M.M. (11) gađao kamenom u glavu, a onda joj se uneo u lice i počeo da je udara pesnicama u lice, rebra, da je šutira u stidnu kost

Devojčica je posle divljanja ostala lica oblivena krvlju, koja joj je curela i iz usta, a veliku tragediju su sprečili drugi učenici koji su malog nasilnika odvukli od pretučene drugarice. 
Majka pretučene M.M. kaže da još ne može da poveruje šta se dogodilo njenoj ćerki. 
- Od drugih roditelja sam čula da taj dečak ima napade agresije. Uvek sam ćerki govorila da se malo skloni od njega i da ne radi nešto što bi mogao da on smatra za provociranje - kaže I.M. i dodaje:
- Nažalost, ne znam ni kako da kažem, ali ovo što se odigralo u četvrtak, jednostavno se sve namestilo. 


Kako naša sagvornica objašnjava svi učenici iz odeljenja njene ćerke su se dogovorilo da u školu donesu nešto čime će se posle časova prskati. 
- Dogovor je bio da svi ponesu nešto čime će se prskati. Prskalice, flašice. To je bio njihov dogovor. I taj dečak je došao u školu spreman za to. Kada se završila nastava izašli su u parku koji je ujedno i dvorište škole, došla su i deca iz druge grupe, jer su zbog korone podeljeni. Ćerka mi je ispričala da su se svi prskali i smejali - priča I.M. 


Naša sagovornica kaže da je njena ćerka u jednom trenutku poprskala i tog dečaka.
- Ona je njega poprskala, ali i on je učestvovao u svemu tome i prskao svu decu. U jednom trenutku on je čučnuo i uzeo nešto sa zemlje, verovatno kamičak, i gađao je. Moja ćerka nije ni videla čime je pogodio. Pitala ga je zašto je to uradio, a on se zatrčao prema njoj. Uneo joj se u lice i počeo da joj priča svakakve vulgarnosti i psovke. Tada je udario pesnicom u lice. Direktno u nos. Udarao je u rebra, po glavi. Šutirao je po nogama, šutnuo je u stidnu kost. Krv joj je curile iz razbijenog nosa i iz usta... Ne znam šta bi joj još uradio da druga deca nisu skočila na njega i odvukla ga od moje ćerke - priča očajna majka pretučene učenice.


I.M. kaže da je bila šokirana kada je videla ćerku posle toga. 
- Odvela sam je u dom zdravlja i oni su nas uputili u Institut za majku i dete. Lekari su rekli da na sreću nos nije slomljen, ali joj je poemrena neka koščica i da tek kada spadne otok videće kakvo je pravo stanje. Oni su i obavestili policiju. Kada smo otišli u policijsku stanicu obajsnili su nam da su njima bukvalno vezane ruke, jer dečak ima samo 11 godina i policija može samo da obavesti dečakove roditelje i Centar za socijalni rad. Strašno je to što se desilo. U školi su mi odmah rekli da se to desilo posle nastave van škole i da oni ne mogu da reaguju. Kazali su mi i da taj dečak nije evidentiran po nasilničkom ponašanju. Svi dobro znaju šta je ranije radio. Roditelji drugih učenika su mi ispričali za više incidenata, ali škola o tome nema evidenciju... Verovatno se plaše da škola ne dođe na loš glas. Strašno je i samo se plašim da se ovako nešto ponovo ne dogodi bilo kom detetu, a ne samo mom - rekla je na kraju I.M.   


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija