• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

09.07.2021

11:54

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SMEDEREVU! Vozač autobusa video da su mu otkazale kočnice, pa upozorio putnike! /FOTO/

J.V.

Vesti

NOVI DETALJI TRAGEDIJE U SMEDEREVU! Vozač autobusa video da su mu otkazale kočnice, pa upozorio putnike! /FOTO/

Podeli vest

Tri lica su poginula, a šest je zadobilo lakše telesne povrede, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 7 sati i 15 minuta dogodila u blizini OMV pumpe, u Ulici Crvene armije u Smederevu

Na licu mesta stradali su S.S. (57), V.A. (61) i M.Z. (55), svi zaposleni u smederevskoj železari. Do nesreće je došlo kada je "Lastin" autobus udario u "pasat", u kome su bila sva tri lica koja su stradala. 

Prema prvim informacijama sa lica mesta, na autobusu, koji se kretao iz pravca železare, su otkazale komande, te je prešao u suprotnu traku i udario u putničko vozilo. Vozač je, kako saznajemo, bio svestan problema koji se pojavio tokom vožnje, pa je putnike upozorio da sednu i da se čvrsto drže za rukohvate.

Šest putnika zadobilo je lakše telesne povrede i oni su zbrinuti u urgentnom centru Opšte bolnice "Sveti Luka".

- Primljeno je šest osoba, troje je već pušteno kući, a troje je još na opservaciji. Prema sadašnjem stanju svi su sa lakšim telesnim povredama, ali ćemo to sa sigurnošću moći da tvrdimo teka kada svi budu završili sa svojim pregledima. Tri lica koja su stradala nisu ni došla do nas, ekipe Hitne pomoći na licu mesta su konstatovale smrt – potvrdio je za naš portal dr Nenad Đorđević, v.d. direktora Opšte bolnice „Sveti Luka“.

Uviđaj još uvek traje, a posao otežava gabarit autobusa koga treba pomeriti kako bi se izvršilo snimanje tragova. Tek nakon toga mogao bi da bude poznat tačan uzrok ove saobraćajne nesreće. Vozaču autobusa je određeno zadržavanje do 48 sati, dok se ne utvrde sve okolnosti ove tragedije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija