• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

22.07.2021

13:58

PREGAZIO DECU I POBEGAO, ONDA PUŠTEN NA SLOBODU?! Tužilaštvo ne odustaje od zahteva za pritvor, USLEDIĆE ŽALBA!

Informer.rs/J.J.K.

Vesti

PREGAZIO DECU I POBEGAO, ONDA PUŠTEN NA SLOBODU?! Tužilaštvo ne odustaje od zahteva za pritvor, USLEDIĆE ŽALBA!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu uložiće u petak žalbu na odluku Prvog osnovnog suda zbog toga što je Lazaru G. koji je pre nekoliko dana na pešačkom prelazu na Karaburmi „pokosio“ svojim sitroenom dvoje maloletne dece i njihovog oca, nanevši im teške povrede, a potom pobegao sa lica mesta, omogućeno da se brani sa slobode

Ovu vest potvrdili su iz nadležnog tužilaštva, pojašnjavajući da će sad novu odluku o pritvoru, na kojem tužilaštvo insistira najkasnije u roku od 48 sati doneti KV veće Prvog osnovnog suda u Berogradu.

Inače, Lazar G. koji se za sada brani sa slobode ranije je osuđivan, dva puta čak zbog krivičnih dela vezanih za bezbednost u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

OVO JE VAN SVAKE PAMETI DA GA PUSTE NA SLOBODU A ČINI MI SE DA SAM VIDEO INFORMACIJU DA JE JEDAN OD POVREĐENE BRAĆE PODLEGAO POVREDAMA. LJUDI, TO JE UBISTVO A ONI GA PUSTILI NA SLOBODU. BRUKA ZA NAŠE PRAVOSUĐE.

Vozač koji je udario decu braniće se sa slobode
Hronika

Vozač koji je udario decu braniće se sa slobode

Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je danas da odredi je danas pritvor za L.G. (38) koji je, kako se sumnja, u nedelju uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece na pešačkom prelazu pa pobegao i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode

21.07.2021

17:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija