• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.08.2021

11:52

Dok me je Bjelogrlić krvnički mlatio pesnicama urlikao je "Je*ala te Dara iz Jasenovca"!

printscreen/Privatna arhiva

Vesti

Dok me je Bjelogrlić krvnički mlatio pesnicama urlikao je "Je*ala te Dara iz Jasenovca"!

Podeli vest

Na Predraga Gagu Antonijevića jutros oko 4 sata u hotelu u Nišu krvnični je nasrnuo i pretukao ga glumac Dragan Bjelogrlić. Reditelj je zadobio mnogostruke podlive i modrice po licu, a u svojoj izjavi za Pink opisao je čitav događaj i istakao da mu je Bjelogrlić, dok ga je udarao govorio "Je*ala te Dara iz Jasenovca"

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam. Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno... - rekao je Antonijević.

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam pozvao policiju, išli smo da damo izjavu, svedoci neki i ja, valjda su i njega su odveli da da izjavu. To već ne znam ništa da vam kažem, to  sadverovatno ide tužilaštvu. Snimci postoje, kamere postoje, sve je snimnjeno. Na deset metara smo bili sve to vreme koje smo proveli u istom objektu. Niti bilo kakvog verbalnog kontakta, niti bilo šta. Vidi se kompletan njegov napad na mene. Imam podlive, kako ne bih imao kad sam bio vreća za udaranje. Šta sam mogao da uradim, bio sam u ležećem stavu na onom niskom trosedu i ovaj divljački nasrće na mene, udara me, nisam imao šanse da se pomerim. Prvo dobijam udarce, pa onda vidim šta se dešava. 

BJELOGRLIĆ JE PRIŠAO GAGI I POČEO DA GA UDARA IZ ČISTA MIRA! JEDVA SAM IH RAZDVOJIO! Urednik kulturnog programa RTS za Informer otkrio detalje mučkog prebijanja reditelja!

Na pitanje da li je tačno da mu je Bjelogrlić rekao "Je*ala te Dara iz Jasenovca", Antonijević je odgovorio potvrdno.

- Jeste.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 2 godine

Sviđao mi se Bjelogrlić kao glumac i reditelj. Oduševio me filmom i serijom o SP u fudbalu 30-tih godina prošlog veka. U prvom filmu Montevideo bog, te video, postoji jedna divna scena kada Četković (dr. Andrejevića) kaže Bikoviću (Tirketu), posle incidenta na utakmici sa Ivkovićem u poluvremenu, odličan si igrać ali to nije dovoljno, nekad je važnije biti čovek. Pitao bih sada Bjelogrlića kako on gleda na to šta je najvažnije.

nekonebitan

pre 2 godine

Dara iz Jasenovca moze da smeta samo debilima koji nisu doziveli da u ratovima gube najmilije. Svaki Srbin koji ne shvata golgotu srpskih zrtava ustaskih i nacistickih logora, ne treba da komentarise niti da snima filmove. Bjelogrlic je pao na najnizu tacku kao covek. Kao glumac mi je uvek bio antipatican sad je totalna nula.

BOMBONJERO

pre 2 godine

A TI ZADOJEN MRŽNJOM UKRCAJ NA WIKIPEDIJI DRUŽE KOLIKO JE SRBA U USTASAMA BILO ĐURO GRUJIĆ MILAN UZELAC ZVONIMIR STIMAKOVIČ BESAROVIČ ITD PA JEVREJI JOŽUA FRANKO EUGEN KVATERNIK SLAVKO KVATERNIK VLADO SINGER BRAČA KREMZIR MILAN PRAUNŠPERGER JULIO FRITZ

Mimica

pre 2 godine

Nista cudno, drustvo vec odavno potonulo u duboko blato. Nema zgrazanja, sve je to normalno posle pada u varvarstvo, i ne zanosite se nikakvim poboljsanjima......tek kad dotaknemo dno, mocicemo da se nadamo isplivavanju. A dotad, ko ziv, ko mrtav!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija