• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2021

07:17

BJELOGRLIĆ DANAS NA SASLUŠANJU ZBOG DIVLJAČKOG PREBIJANJA GAGE ANTONIJEVIĆA! Evo kolika mu kazna preti!

Insjader/Novak Đurović

Vesti

BJELOGRLIĆ DANAS NA SASLUŠANJU ZBOG DIVLJAČKOG PREBIJANJA GAGE ANTONIJEVIĆA! Evo kolika mu kazna preti!

Podeli vest

Glumac i reditelj Dragan Bjeloglić biće u 10 sati dovededen na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu povodom sumnji da je u ponedeljak rano ujutru više puta po glavi udario reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador", rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu

Njemu je juče određeno zadržavanje do 48 sati zbog ovog incidenta, a nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti da li će predložiti sudu da mu odredi pritvor do 30 dana ili će ga pustiti da se brani sa slobode.

Bjeloglić će biti ispitan povodom sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, rekao je Tanjugu tužilac Vladimir Stanojević.

Krivični zakonik Srbije ovo delo propisuje u dva oblika, pa je za prvi, lakši, zaprećena kazna zatvora do tri godine, a za teži, kada je došlo do lake telesne povrede ili do teškog ponižavanja građana, kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Foto: Tanjug/Informer

Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja", što je Bjelogrlić demantovao uz tvrdnje da je prepiska lažirana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bg Dex 1970

pre 2 godine

Samoproklamovana elita ove naše zemlje veruje da mogu da biju, vređaju, lažu, pale i ruše samo zato što su "ELITA" i svi koji to nisu su obeleženi na Tviteru.. Živela Srbija!

Sasa

pre 2 godine

Nece biti ni kaznjen,,sud i sudstvo rad peo nalogu djilasa,,evo videceteteeee

Bane

pre 2 godine

Drugosrbijanski ološ će uvek biti dostojan prezira i primer mrzitelja Srbije a ljubitelja ustaštva. Bjelogrlić? Sramota za ljudski rod!

Rajko

pre 2 godine

Kolika mu kazna preti? Zna se. Kod nas za takve kazna je poznata. Izdeklamuje se oslobadjajuća presuda ili nagodba. I kako reče Bg Dex 1970 ŽIVELA SRBIJA.

Dragi

pre 2 godine

Ako Bjelogrlić ne bude osuđen (a neće biti osuđen, znamo kakvo nam je Tužilaštvo i Pravosuđe) zbog divljačkog napada na slavnog režisera Gagu Antonijevića, onda ga treba izručiti Republici Srpskoj, koju je 2011 nazvao genocidnom u toku svoje umobolne kampanje za oslobađanje ratnog zločinca Jovana Divjaka, koji je bio uhapšen u Beču, po poternici Srbije. Ne treba zaboraviti, niti oprostiti Bjelogrliću što je paradirao po muslimanskom Sarajevu u majici sa likom Jovana Divjaka. Za ova djela predviđena je kazna strogog zatvora u trajanju od 5 godina. Zato dotični nasilnik i izbjegava Republiku Srpsku, jer zna da mu to Srbi iz Republike Srpske nisu zaboravili, a ni oprostili. Pozdrav iz Srpskog Sarajeva

Pera

pre 2 godine

Pretučen je čovek koi je snimio daru kao i scenarista za seriju košare?! To ima neke veze o e su srpske a antitioističke!

BotNaKub

pre 2 godine

To kazna veća nego kad kolima ubiješ čoveka na pešačkom prelazu i pobegneš.

dragoljub m v p

pre 2 godine

ako se osudjuje delo a ne ime, jer batine su batine, onda... Ma dajte svakom siledziji uslovnu pola godine na pola godine.

Milica 77

pre 2 godine

Svaki vid nasilja mora biti najstroze osudjen, u 21 veku i uredjenoj drzavi kao sto je nasa nasilnici ma ko god oni bili ne smeju proci ne kaznjeno, ne zmurimo nikada pred nasiljem !

Danka 81

pre 2 godine

Kao zrtva nasilja na ovu temu mogu samo reci - Robija i nek im Bog oprosti , jer prebijeni tesko prastaju i nose se sa traumom citav zivot....

Bora

pre 2 godine

Treba ga u zatvor strapati i dobro ga kazniti, nasilnicima na slobodi nije mesto!

Vesna

pre 2 godine

Al je ovaj Bjelogrlić podbuo, namrskan kao šar pej. Od čegai je takav?! Hahaha...Naduvenko, siledžija, veliko razočarenje već godinama unazad.

oleg

pre 2 godine

nisam video gadnijeg coveka od ovog belogrlica fuj gadimise kad gledam pet godina zatvora da dodje pameti kako tenije sramota imas decu stabiti oni rekli na ovoja bise stideo fuuuj.

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Realno, trebalo bi mnogo više da robija od ubice male Andree Bojanić na pešačkom prelazu. Auh šta radite.. Znači do kraja. Ok.

Žika

pre 2 godine

Ni Katarina Radivojević nije što je bila. ...'bio u njenom društvu'.

Vladimir

pre 2 godine

Ni jedan problem se ne može rešiti batinama već zdravom komunikacijom.

Boris

pre 2 godine

Bjelogrlić treba biti kažnjen zbog svog ponašanja bez obzira na ime koje je stvorio.

Marijana

pre 2 godine

Mora da se zna neki red u ovoj državi, ne može da radi ko šta hoće. Za nasilnike kazna po zasluzi!

Sanja

pre 2 godine

Bjelogrlić me baš iznenadio, šta se sa njim dešava...

Ceca

pre 2 godine

Svaki vid nasilja treba najoštrije kazniti.Nikome se ne sme gledati kroz prste.

Goran

pre 2 godine

Takve kako sto je Bjelogrlic treba kazniti debelo i samo ostro. Nasiljem se nista ne resava.

eva

pre 2 godine

Sramota je da se jedna takva javna licnost ponasa. Kakav primer daje drugima. Takvi zasluzuju debelu kaznu. Ko je on da nekog zivotno ugrozava.

Bg

pre 2 godine

Može da preti kolika god hoće, ima on zaleđinu... I to dobru.

Helas

pre 2 godine

Tuga... Pijanica obična. Ne treba mu davati na značaju. Žao mi Gage.

Dragan

pre 2 godine

Nije bila TUČA, već sramni napad jer Gaga nije Bjeli uzvratio.

Dragan

pre 2 godine

Sramota je ovakvo nasilničko ponašanje Bjelogrlića.

Dragan

pre 2 godine

Verujem da će nadležni organi odraditi svoj posao.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17