• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

26.08.2021

11:44

NASTAVLJEN PROCES POVODOM UBISTVA MILOŠA MILEUSNIĆA! Tužilaštvo traži da se Neđeljko Đurović proglasi krivim i osudi na 40 godina

Vesti

NASTAVLJEN PROCES POVODOM UBISTVA MILOŠA MILEUSNIĆA! Tužilaštvo traži da se Neđeljko Đurović proglasi krivim i osudi na 40 godina

Podeli vest

Đurović je uhapšen je ubrzo nakon zločina, koji je počinjen 27. januara 2019. godine i od tada je u pritvoru

U Palati pravde danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Miloša Mileusnića (24) 27. januara 2019. godine ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu, a za koje je osumnjičen Neđeljko Đurović (31). Tužilaštvo je danas tražilo da se Đurović proglasi krivim za ubistvo i da se osudi na 40 godina zatvora.

Ðurović je u februaru 2020. godine na početku suđenja, negirao da je 27. januara 2019. godine rano ujutru na smrt izbo nožem Mileusnića.

Uhapšen je ubrzo nakon zločina i od tada je u pritvoru.

U završnoj reči tužilas traćžio najtežu kaznu

U završnoj reči postupajući tužilac rekao je da je tokom postupka utvrđeno da je Ðurović izvršio krivično delo teško ubistvo na podmukao način i da zaslužuje najtežu kaznu, dok je Ðurovićeva odbrana tražila oslobađanje, tvrdeći da on nije počinio ubistvo.

Ðurović, koga mediji nazivaju "ubica s Tvitera", rekao je da je mnogo toga čuo o sebi tokom suđenja i da ne zna kako od toga da se brani. "Svestan sam da ću na kraju ja biti kriv za sve", rekao je optuženi.

Sud je izricanje presude zakazao za 14. septembar.


Optužnicom Višeg javnog tužilaštva se tereti za krivično delo teško ubistvo na podmukao način, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina do 40 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija